Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Zagrebačka pivovara donosi

''Dužan si mi rundu'': Pletikosa priznao koji su najslabiji, a koji najači dijelovi njegova tijela

Nakon Prosinečkog i Asanovića, zadnja u nizu legenda nogometa u intervjuima ''Dužan si mi rundu'' je Stipe Pletikosa. Otkrio je kome je skinuo pet zicera i zbog toga mu danas poslao rundu te je na goloj muškoj lutki u centru Zagreba otkrio najsnažnije i najslabije dijelove svog tijela.

U trećem i zadnjem intervjuu serijala ''Dužan si mi rundu'' koji donosi Ožujsko pivo, a predvodi naš poznati sportski novinar Vlado Boban, gostuje ''Hobotnica'' Stipe Pletikosa koji broji čak 114 utakmica za hrvatsku reprezentaciju. Otkriva s kim je bio godinama najbolji iz ekipe, je li kome gurnuo kroz noge u utakmici kao golman i zašto je pucao penale u HNL-u, a nikada u stranim klubovima

Više o pitanjima na koje Stipe Pletikosa prvi put daje odgovore i na koje se pak nije mogao sjetiti odgovora pogledajte u videu.

Tri videa s tri legendarna igrača, Robertom Prosinečkim, Aljošom Asanovićem i Stipom Pletikosom, donosi Ožujsko pivo, a zovu se prigodno ''Dužan si mi rundu''. Svaki će od njih poslati rundu Ožujskog kao zahvalu nekome, a saznat ćemo i priče koje stoje iza najvećih gafova naših omiljenih nogometaša. Jedno od pitanja koje očekuje svakoga je ''Da se reprezentacija dijeli na zgodne i ružne tko bi bio kapetan zgodnima?'', na koje smo dobili smo zanimljive odgovore i seciranja međusobne ljepote.

 

Nova StudioSadržaj je napravljen u produkciji Nova Studija, native tima Nove TV, u suradnji s partnerom Zagrebačka povovara po najvišim profesionalnim standardima.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider