Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
palac gore ili dolje?

Drastične promjene na dresu Barce: Navijači oduševljeni prvim, ali treći bi mogao biti problem

Barcelona će sljedeće godine igrati u bitno drugačijim dresovima nego ove sezone.

Kao što smo već pisali, Barcelona će se sljedeće godine napustiti eksperiment s kvadratićima na prvom dresu. Nije to ionako bilo dugoročnije rješenje jer ipak su vertikalne pruge ono po čemu je klub poznat. Ovakvi izleti u nepoznato samo su pokušaj da se nešto više zaradi na prodaju dresova neobičnijeg dizajna od uobičajenog.

Navijači su u anketama u glavnim katalonskim medijima poprilično oduševljeni novim prvim dresom. Rezervni su pak dresovi predmet rasprave. Jedan će biti crn, što je nekako bilo očekivano jer gotovo da nema velikog kluba koji nije u jednoj sezoni imao crnu kao rezervnu varijantu.

gol expired Kraljevi budućnosti: Ovako će uskoro izgledati udarna momčad Real Madrida divider

Nominalno treća garnitura dresa Barce također je drastična promjena u odnosu na protekle sezone. On će, naime, biti roza boje. Neće biti neke svjetlije nijanse, nego tamnije.

Tijekom povijesti Barca je imala rezervne dresove na kojima je bila prisutna ta boja, ali nikad dosad on nije bio u potpunosti ružičast. Na vrhovima rukava na ovratniku bit će i kombinacija tirkizne i crne. Ne sumnjamo kako će i ova kombinacija naći svoje kupce u dućanima, ali se neće svidjeti mnogima.

Sviđa li se vama ova boja nogometnog dresa Barcelone?

 

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider