Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
ostalo je riješiti papire

Hajduk pred realizacijom najunosnijeg transfera u klupskoj povijesti: Bradarić odlazi u Francusku!

Hajduk je pred realizacijom najunosnijeg transfera u klupskoj povijesti.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Dalmatinski portal objavio je vijest da je Hajduk na samom kraju realizacije transfera mladog reprezentativca Domagoja Bradarića u francuski Lille.

Prema pisanju spomenutog izvora, Hajduku će pripasti 6.5. milijuna eura, još eventualna dva kroz bonuse, te 10 posto od idućeg transfera. Neki francuski portali navode da će Lille platiti sedam milijuna eura, što bi ovaj transfer svrstalo na prvo mjesto naunosnijih u povijesti splitskog kluba.

"Rješava se papirologija", stoji na Dalmatinskom portalu.

Francuski Lille bio je velika želja i samog Bradarića, tako da su apsolutno svi ovim poslom koji je pred realizacijom zadovoljni!

Kao zamjena za Bradarića trebao bi iz Monaca stići David Čolina, kojeg bi Hajduk platio 700 tisuća eura.

Ovo će biti najskuplji transfer Hajduka u povijesti, jer će Hajduk dobiti cijeli iznos od transfera. Službeno se na Transfermarktu vodi Nikola Vlašić kao najskuplji transfer (10 milijuna eura), međutim Hajduku je od tog iznosa pripalo pet milijuna.

Slično je bilo i s Nikolom Kalinićem, čiji je transfer u Blackburn službeno iznosio 7 milijuna eura, no igraču je pripao određeni postotak tog kolača, pa je iznos koji je dobio Hajduk nešto manji.

Ovo nisu istine: Bivši Vatreni pobijedio u Survivoru i zaradio četvrt milijuna eura! Roso i Zidane u duelu (Foto: AFP) Đovani Roso (Foto: Screenshot) Đovani Roso (Foto: Screenshot) +3 Đovani Roso (Foto: Screenshot)

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider