Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Sporna situacija

Dinamo „kiksao“ u Puli: Istri poništen pogodak, Sigali pocrvenio

Istra i Dinamo odigrali su 0:0 u 10. kolu Prve HNL...

U susretu 10. kola Prve HNL Istra 1961 i Dinamo su odigrali 0-0.

Utakmicu je pred oko tisuću gledatelja na stadionu Aldo Drosina sudio Marko Matoc iz Zaprešića. Crveni karton: Sigali (Dinamo, 86)

Dinamo je u Puli propustio šansu odlijepiti se od Rijeke na šest bodova. Modri s jednim osvojenim bodom protiv Istre ostaju na plus četiri u odnosu na aktualnog prvaka.

Dinamo je u prvom poluvremenu odigrao jako loše. Istra je u prvih 45 minuta stvorila bolje šanse, najbolju priliku imao je Matyazh nakon pola sata igre.

Modri su se probudili u drugom dijelu, stvorili su nekoliko izglednih šansi, ali Soudani, Hodžić i Henriquez nisu bili precizni.

Od 86. minute Dinamo je igrao s igračem manje, Sigali je dobio crveni karton. U jeku Dinamovih napada Istra je izvela brzu kontru preko Ofosua koji je prošao Sigalija, a ovaj ga je u posljednji trenutak oštrim startom srušio i zasluženo dobio izravan crveni karton. Da ga Sigali nije srušio, Ofosu bi sam izašao pred vrata Modrih. Mogao je i Matoc pustiti prednost jer je Kitanovski došao iz drugog planai išao je sam na vratara, ali sudac je odmah prekinuo igru i izazvao bijes tribina.

Minutu kasnije Istra je postigla pogodak nakon centaršuta s lijeve strane. Vojnović je glavom poslao loptu u mrežu, ali gol je poništen zbog zaleđa. Teško je reći je li bilo zaleđe, radi se o centimetrima. Sporna situacija za temeljitu analizu.

Rezultati by SofaScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider