Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
čuveno zdanje

Dinamovci trenirali na mitskom stadionu: "Gledaš taj stadion kao dijete i nadaš se tamo istrčati"

Nogometaši Dinama spremni su za nastup u čuvenom nogometnom hramu.

Giuseppe Meazza za Interove, a San Siro za Milanove navijače – koje god ime preferirate, nema dvojbe da se radi o jednom od najslavnijih hramova u svijetu nogometa.

Taj je stadion ove sezone privremeni europski dom Atalante, budući da njihov stadion ne zadovoljava Uefine kriterije. Upravo na tom mitskom zdanju odigrat će se utakmica Atalante i Dinama u petom kolu grupne faze Lige prvaka.

gol expired Bjelica opet odradio prevoditeljski posao: Pogledajte kako je ispravio prevoditelja divider

Nogometaši Dinama odradili su posljednji trening uoči utakmice, a dobra vijest za Nenada Bjelicu jest da su svi bili na raspolaganju osim suspendiranog Nikole Mora.

Na stadionu će biti tisuće Dinamovih navijača iz Hrvatske i cijele Europe, ne bi bilo nimalo čudno ako budu brojniji i glasniji od Talijana.

Bruno Petković o invaziji navijača na Milano

Mnogi će zasigurno dugo pamtiti nastup ili barem trening na ovom stadionu. Dinamov napadač Komnen Andrić čak ima i tetovažu s ovim legendarnim stadionom. Ipak, teško će srpski centarfor nastupiti, u prvih 11 očekuje se Bruno Petković, koji je već igrao na tom stadionu dok je bio u Italiji.

''Jako dobar, poseban. Stadion prima puno gledatelja, iako sumnjam da će ih na toj utakmici biti tako puno. To je jedan od onih stadiona koje gledaš kao dijete i nadaš se da ćeš jednog dana istrčati na njegov travnjak'', rekao je u intervjuu za GOL.hr.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider