Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Modri poravnati s Osijekom

Rijeka i Dinamo remizirali u sjajnom derbiju kola: Zagrepčani postigli pogodak u 21. sekundi!

Rijeka i Dinamo odmjerili su snage na Rujevici.

U derbiju 15. kola HNL-a Rijeka i Dinamo odigrali su 2:2 na Rujevici.

Ovom podjelom bodova Zagrepčani su se bodovno poravnali s Osijekom i vratili se na prvo mjesto s boljom gol-razlikom i dvije utakmice manje u odnosu na sastav iz Gradskog vrta.

Dinamo je poveo već nakon 21 sekunde igre, a pogodak je postigao Luka Ivanušec. Tek što se krenulo s centra Gavranović je asistirao, a Ivanušec zabio jedan od najbrži golova u HNL-u. Rekord i dalje drži Edin Šaranović koji je u travnju 2004. u dresu Kamen Ingrada zabio protiv Intera nakon svga deset sekundi igre.

gol expired Koji je najbrži gol u povijesti HNL-a? Zaboravljeni igrač kultnog ugašenog kluba apsolutni je pobjednik divider

Šokiranom domaćinu trebalo je neko vrijeme kako bi se pribrao i mentalno vratio u igru, no u 18. minuti uslijedio je novi šok za Rijeku. Zbog ozljede teren je morao napustiti jedann od ključnih igrača Franko Andrijašević, a umjesto njega u igru je ušao Sandro Kulenović.

Rijeka se vratila u život u 28. minuti golom Nina Galovića. Robert Murić je izveo korner, a stoper domaćih na drugoj vratnici glavom zabio za izjednačenje. Sedam minuta kasnije Rijeka je povela. Ivan Tomečak je s desne strane lijepo ubacio, a Luka Menalo glavom pogodio za vodstvo domaćina.

Dinamo je u nastavku susreta povećao pritisak, u 63. minuti sjajnu priliku je imao Izet Hajrović, no njegov udarac obranio je Ivan Nevistić. Deset minuta kasnije Mislav Oršić je pogodio vratnicu iz slobodnog udarca, a isti je igrač okvir gola uzdrmao i u 80. minuti. U nastavku akcije Modri su ipak uspjeli izjednačiti.

Hajrović je ubacio s desne strane, a Rasmus Lauritsen je pored Galovića pogodio za 2:2.

gol expired Pobjeda Lokomotive nakon 11 sušnih kola divider

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider