Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
poruka iz amerike

Kovač je već očajan: OK, ne mogu mu dovesti zvijezde, dajte bar ovu dvojicu

Niko Kovač je iz SAD-a zavapio da mu trebaju igrači.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Čelnici Bayerna trenutačno su pod velikim pritiskom navijača, medija, ali i vlastitog trenera. Niko Kovač i dalje čeka pojačanja, nakon što su u klub stigli Francuzi Benjamin Pavard i Lucas Hernandez. Za klub koji si je za sveti cilj dao ponovno osvajanje Lige prvaka, barem smo toliko o tome slušali kad je trener bio Pep Guardiola, prijelazni rok zasad je prilično mršav.

Dembele, Coutinho, Mandžukić i mnoga druga imena stalno se vrte u kombinacijama oko Bayerna, ali čini se kako ti transferi nemaju veze s realnošću. Čak ni Leroy Sane i Callum Hudson-Odoi nisu ni milimetar bliže Münchenu od naklapanja koja su krenula prije nekoliko tjedana.

Uli Hoeness žali se na to kako se drugi razbacuju novcem i kako Bayern ima male šanse pored novopečenih bogataša na pogon petrodolara, ali nije ni Bayern siromah. On i Hasan Salihamidžić nisu s momčadi na turneji po SAD-u jer rade na pojačanjima, a iz Amerike je Niko Kovač zavapio da mu trebaju najmanje još dvojica igrača.

Ako mu već ne mogu dovesti velike i skupe zvijezde koje bi mogle garantirati konkurentnost u borbi za Ligu prvaka, Kovač je svojim šefovima pokazao prema Mönchengladbachu. Zajedno sa svojim novim pomoćnikom Hansijem Flickom, Kovač je sugerirao čelnicima dovođenje dvaju bisera Borussije – Denisa Zakarije i Floriana Neuhausa.

Radi se o 22-godišnjacima koji bi uz ostale mlađe igrače bili zalog za budućnost kluba. Zakaria je švicarski reprezentativac koji igra na mjestu zadnjeg veznog, dok bi Neuhaus mogao biti nasljednik Thomasa Müllera. Radi se o Bavarcu koji je s deset godina ipak izabrao gradskog rivala München 1860, iako mu je otac veliki navijač Bayerna. On je pak volio Werder, a idoli su mu bili Mesut Özil i Toni Kroos.

Mogu li barem ovu dvojicu dovesti Hoeness i Braco, pitaju se bavarski mediji…

Dobro smo ga zapamtili: Prvi Englez u Atleticu nakon 95 godina i igrača sad već kultnog prezimena Trippier i Kane slave gol (Foto: AFP) Kieran Trippier i Saul Niguez (Foto: AFP) Subašićev let kod pogotka Trippiera (Foto: AFP) +2 Kieran Trippier (Foto: AFP)


 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider