Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
potres u budimpešti

Ferencvaroš ostaje bez bitne uzdanice za uzvrat s Dinamom? Zvijezda je ljutita na trenera i želi otići

Iskusni napadač mogao bi se vratiti u stari klub.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Uoči susreta Dinama i Ferencvaroša u trećem pretkolu Lige prvaka, kao jedan od najopasnijih igrača mađarske momčad najavljivao se talijanski napadač Davide Lanzafame.

Međutim, ušao je tek u 78. minuti prve utakmice, a čini se da to nije izoliran slučaj. Fradijev trener Sergej Rebrov planira iskusnog strijelca koristiti uglavnom kao zamjenu, što se ne sviđa 32-godišnjem napadaču.

Počinje najbogatija svjetska liga: Kloppova zabrana igračima napokon prestaje, tko su favoriti za osvajanje? Tunel na Anfieldu i čuveni znak (Foto: AFP) Slavlje Cityja (Foto: AFP) Manchester City obranio naslov prvaka (Foto: AFP) +3 Momčad Tottenhama (Foto: AFP)

Zbog toga bi Lanzafame uskoro mogao napustiti Ferencvaroš, pišu mađarski mediji. Lanzafame stoga možda neće biti u kadru za uzvrat s Dinamom, dodaju. Rebrov od napadača ima još Nikolaja Signeviča, Francka Bolija i Tamasa Priskina.

Lanfazame bi se uskoro mogao vratiti u Honved, gradskog rivala iz kojeg je stigao u Ferencvaroš. Talijan je tamo u sezonu i pol postigao 29 prvenstvenih golova, nakon čega je otišao u Fradi i prošle sezone utrpao 16 komada u mađarskoj ligi.

Otkriveno zašto Mandžukić nije otišao u Man Utd: Ipak je na odlasku, vraća se u Njemačku? Mario Mandžukić (Foto: AFP) Mario Mandžukić (Foto: AFP) Mario Mandžukić (Foto: AFP) Niko Kovač (Foto: AFP)

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider