Nogomet
SPORTOVI
breaking news !: UŽIVO Milanović: "Ovo je priprema za državni udar"
Nogomet
ometajuće za igrače?

Golčina s 40 metara i revolucija u gledanju utakmica: S ovom aplikacijom kao da ste na stadionu

Dansko prvenstvo nastavljeno je fantastičnim pogotkom i revolucionarnim načinom praćenja utakmica.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Utakmicom 21. kola između Aarhusa i Randersa nastavljeno je nogometno prvenstvo u Danskoj, naravno bez prisustva navijača na stadionu. Susret je završio rezultatom 1:1, a obilježile su ga dvije stvari - pogodak i revolucionarni način za navijače da gledaju utakmicu.

Bi li Niko Kovač bio uspješan na klupi Borussije?

Ukupno glasova:

Simon Piesinger doveo je goste u vodstvo nakon što je udarcem s 40 metara lobao domaćeg vratara, koji je, mora se priznati, loše reagirao iako je imao loptu na ruci. Bod domaćinu osigurao je Mortenesen u drugoj minuti sudačke nadoknade.

No još uzbudljiviji na ovoj utakmici bio je način na koji su navijači iz svojih domova mogli pratiti utakmicu. Aarhus je uz travnjak instalirao videozid putem kojeg su navijači uživo mogli pratiti utakmicu. Za sve je zaslužna aplikacija Zoom, zbog koje su navijači imali priliku pratiti utakmicu kao da sjede tik uz travnjak.

gol expired Mike Tyson "poražen" u svom povratku u ring: Izazvao je kaos, no nakon neočekivanog kiksa svi mu se smiju divider

Navijače i njihove reakcije iz domova na videozidu mogli su vidjeti i nogometaši koji su igrali, što im je vjerojatno malo i oduzimalo pažnju od utakmice. Možda se upravo to dogodilo vrataru Eskelinenu.

gol expired Igrač od 130 milijuna totalno zapušten: Na račun mlade zvijezde zbijaju se šale. "Poletarci" trebaju Kovačevu čvrstu ruku divider

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider