Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
"sjećam se kao da je bilo jučer"

Prije nekoliko dana od emocija nije mogao prozboriti, a danas je Olmo svojom porukom rasplakao mnoge

Dani Olmo se emotivnim videom i riječima oprostio od Dinama, suigrača i navijača.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Španjolski nogometaš Dani Olmo u subotu je i službeno postao novi igrač RB Leipziga, vodeće momčadi njemačke Bundeslige. On je potpisao do ljeta 2024. godine, a na dresu će nositi broj 25.

Kada je prije nekoliko dana napustio pripreme Dinama, trener Nenad Bjelica otkrio je da je oproštaj bio emotivan, odnosno da Dani Olmo nije mogao pričati koliko mu je bilo teško. Danas je smogao snage, te se kroz dirljivi video oprostio od svojih suigrača, prijatelja, obitelji, navijača...

gol expired Hrvatska opet bez europskog zlata: Španjolskoj velika drama i novi naslov prvaka Europe! divider

"Sjećam se kao da je bilo jučer. Sjećam se kako sam stigao u Zagreb prije pet godina s osmijehom djeteta koje želi postati nogometaš i odvede Dinamo kao suputnika na tom teškom putovanju. Uvijek sam govorio da je to bila najteža odluka u mom životu. Sa 16 godina ostaviti veliki klub (Barcelonu), obitelj, prijatelje, sve...", započeo je Dani Olmo u svojoj oproštajoj poruci.

"Pronašao sam novi veliki klub, nove prijatelje, obitelj, velike ciljeve. To su bili Dinamo, Zagreb i Hrvatska. Moj drugi dom. Tako sam se uvijek zbog vas osjećao. Volio sam vas od prvog dana i vratili ste mi to poštovanjem, emocijama i pljeskom za svaku moju minutu koju sam uživao na Maksimiru, na ulicama grada. Nema tog driblinga, asistencije ili pogotka kojima bih vam se zahvalio."

gol expired Bjelica o odlasku Danija Olma: ''Bilo je dosta emotivno, ali život ide dalje'' divider

"Svima u klubu hvala za svu pomoć i uslugu iz dana u dan. Svom tehničkom osoblju, od oružara do trenera, hvala za sav vaš rad. Olakšali ste mi prilagodbu i to me izgradilo u osobu koja sam danas. Posebno hvala mojim suigračima, prijateljima u svlačionici i izvan nje. Posebno hvala na svakoj utakmici, treningu, karanteni, večeri i na tome što ste mi pomogli biti Dani Olmo koji sam danas - nogometaš."

"Nije zbogom, jer ne odlazi onaj koji za sobom ostavlja dio srca, a dio mojeg zauvijek će ostati sa vama. Nema predaje, samo Dinamo", rekao je Olmo u nevjerojatno emotivnoj oproštajnoj poruci.

gol expired Modrić se javio Duvnjaku i svojim komentarom razgalio fanove na Instagramu divider

Olmo će se treninzima RB Leipziga priključiti u ponedjeljak, te bi trebao konkurirati za utakmicu protiv Borussije Monchengladbach, koja je na rasporedu idućeg vikenda. Nakon toga slijedi gostovanje kod Eintrachta, koji je nanio neočekivani poraz Lepzigu ovog vikenda, a zatim gotovanje kod Bayerna, drugoplasirane momčadi prvenstvene ljestvice s bodom zaostatka.

gol expired Duvnjak proglašen za najboljeg igrača Europskog prvenstva, ali nije u idealnoj momčadi! divider

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider