Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
sprema se rekordan transfer?

Barcelona "njuška" po Maksimiru: Dani Olmo na meti katalonskog diva!

Dani Olmo navodno je postao velika želja Barcelone.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nakon uistinu sjajne dvije partije na Europskom prvenstvu do 21 godine, Španjolac u Dinamu Dani Olmo postao je želja ni manje ni više nego Barcelone! Tako prenosi španjolska Marca, koja tvrdi da je katalonski div u posljednjih nekoliko dana iskazao javni interes za vraćanje Olma u svoje redove.

Podsjetimo, Olmo je prošao omladinski pogon Barcelone, ali je 2014. godine odlučio okušati se u zagrebačkom Dinamu. U pet godina provedenih u klubu Olmo je osvojio četiri titule prvaka Hrvatske i tri domaća Kupa.

Prošle je sezone bio ključni dio povijesnog europskog uspjeha Modrih, koji su konačno dočekali proljeće u Europi. Olmo je u sezoni ugradio 12 pogodaka i devet asistencija.

Njemački Bundesligaš Bayer Leverkusen već je poslao ponudu od 25 milijuna eura za Španjolca, no ona nije prihvaćena. Interes Barcelone u potpunosti mijenja kompletnu sliku stvari, jer je gotovo sigurno da bi se Olmo vrlo rado ponovno okušao u jednom od najvećih svjetskih klubova.

Prema Transfermarktu, najveći transfer u klupskoj povijesti Dinama je odlazak Marka Pjace u Juventus za 23 milijuna eura prije dvije godine. Transferom od spominjanih 25 milijuna eura Olmo bi postao novi rekorder.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider