Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Sastanak odluke

Drama u Torinu: Cristiano Ronaldo spreman na ''obračun'' s čelnicima Juvea

Može li Juventus kazniti Cristiana Ronalda glavno je pitanje koje se ovih dana postavlja u vezi sukoba Portugalca i trenera Maurizija Sarrija. Prema posljednjim informacijama, Ronaldo je spreman na razgovore s Juventusom.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Portugalska zvijezda nedavno se našla na naslovnicama nakon reakcije na izmjenu. Posljednje neslaganje dogodilo kada je Cristiano Ronaldo zamijenjen u 55. minuti utakmice protiv Milana.

Ronaldo je bio vidno razočaran te je oštrim pogledom ispratio Sarrija prije nego što je krenuo ravno niz tunel. Prema Gazzetti delolo Sport, Ronaldo će se suočiti s pitanjima sportskog direktora Fabija Paraticija i potpredsjednika Pavela Nedveda oko svog ponašanja.

gol expired Ronaldo je zažalio zbog svog poteza, čitači s usana uspjeli dešifrirati njegove riječi divider

Doduše, ne spominje se hoće li se Ronaldo suočiti s kaznom ili ne, ali ne biste se iznenadili kad biste vidjeli da portugalska zvijezda iduću utakmicu sjedi na klupi.

Maurizio Sarri nedavno je branio svoju odluku oko zamjene Ronalda tvrdeći da se brinuo o njegovom problemu s koljenom.

''Prije mjesec dana je na treningu dobio udarac u koljenu i to utječe na njega. Kada trenira s velikim intenzitetom i igra utakmice, osjeća bol. Ne može trenirati naporno i ima poteškoća kad udara loptu'', objasnio je Sarri, a prenosi Mirror.

gol expired Sramotno ponašanje bahatog Ronalda i jadna reakcija Juvea: Hoće li im "Đuro" oprostiti što ih je tukao!? divider

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider