Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
ali ne i on...

Bitno je zvati se Cristiano Ronaldo: Start đonom na koljeno za koji bi vjerojatno svi dobili crveni

Cristiano Ronaldo nije zabio ni asistirao kod tri gola Juventusa u remiju kod Sassuola, ali je zato "briljirao" na drugim poljima.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Cristiano Ronaldo još se jednom napromašivao prilika i prilika u novom remiju Juventusa, ovog puta protiv Sassuola, u sklopu 33. kola talijanske Serie A.

Stara dama izvukla se na gostovanju odigravši 3:3, i to nakon što je povela 2:0 u 12. minuti, pa počela gubiti već u 54. Alex Sandro izvukao je Juve golom u 64. minuti za konačnih 3:3.

Jedan od detalja koji je obilježio susret bio je promašaj Cristiana Ronalda u 60. minuti, a potom i neoprezni start na suparničkog igrača đonom zbog kojeg je dobio samo žuti karton u 62. minuti.

Zlatko Dalić Dalić za Dnevnik Nove TV dvije godine poslije svjetskog srebra: "Život mi se puno promijenio" divider

Iako brojni mediji prenose da je to bio nervozni start zbog svih promašaja do tog trenutka, Cristiano Ronaldo jednostavno je neoprezno ušao u duel i đonom nagazio na koljeno suparnika.

Često smo viđali ove sezone, otkako je uveden VAR, da suci okreću ovakve odluke i daju direktni crveni karton zbog spomenutog đona i mogućnosti da se igrač teže ozljedi. No ovo je ipak Cristiano Ronaldo, koji se na temelju svog imena već nebrojeno puta izvlačio iz takvih i sličnih situacija.

Video Ronaldova promašaja i neopreznog starta možete pogledati OVDJE, a sekvenca tih dvaju poteza počinje u 3:05 na vremenskoj traci.

gol expired Pašalić za GOL.hr nakon prvog hat-tricka u karijeri: "Jedva čekam okupljanje reprezentacije" divider

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider