Nogomet
SPORTOVI
breaking news !: Milanović: "Ovo je priprema za državni udar. To im neće proći, nemojte se bojati!"
Nogomet
"Najsebičniji igrač ikada"

Cristiano Ronaldo na novom udaru kritika i posprdnih komentara: "Sakrio se poput pič...."

Cristiano Ronaldo ponovno je naletio na volej svojim brojnim kritičarima.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Portugalska nogometna zvijezda Cristiano Ronaldo nije uspio doći do novog trofeja u svojoj prebogatnoj karijeri. Njegov Juventus je nakon drame izvođenja jedanaesteraca poražen od Napolija u finalu Coppa Italije.

Ronaldo je nakon utakmice naletio na brojne kritike i posprdne komentare, jer je po svom dobrom starom običaju posljednji, odnosno peti po redu, želio pucati jedanaesterac. Zbog promašaja Dybale i Danila nije dočekao priliku ni da ostavi Juventus na životu, pa su ga mnogi zbog te odluke osudili.

Mnogi su uvjereni da Ronaldo nije želio pucati među prvima jer je želio izvesti peti, moguće i pobjednički jedanaesterac, kao što je to znao raditi u prošlosti. Želio je ispasti heroj pobjede, no u konačnici nije ni dobio priliku izvesti udarac s bijele točke.

gol expired Službeno potvrđena 'bomba' iz Engleske: Timo Werner postaje novi igrač Chelseaja! divider

"Ronaldo i dalje čeka na izvođenje jedanaesterca. U međuvremenu su svi napustili stadion, a zaštitari mu pokušavaju objasniti da je utakmica gotova no on im i dalje pokazuje svoje trbušnjake", glasi jedan od komentara na društvenim mrežama.

"Izvest ću posljednji jedanaesterac kako bi mogao biti heroj. Skinut ću dres da svi mogu skočiti na mene i da novinari mogu napisati: Ronaldo je zabio pobjednički jedanaesterac za Juventus. Nakon toga ću na Googleu potražiti neku inspirativni citat i objavit ću ga na Instagramu gdje imam pravi utjecaj. SIIUU", piše Edmund na Twitteru.

gol expired Veznjak PSG-a otkrio što se točno događa na Neymarovim razuzdanim rođendanskim zabavama: "Žena me ne pušta ni na WC" divider

"Juventus je osvojio Coppa Italiju 2016., 2017. i 2018. godine. Onda je stigao Ronaldo i Juve je prestao osvajati. 0 golova i 0 asistencija u drugom finalu kupa. Uz to je izbjegao izvesti penal poput pič..."

"Ronaldova opsesija da bude heroj ponovno je koštala momčad. Zamislite da ste jedan od najboljih izvođača kaznenih udaraca i onda dopustite Danilu da puca prije vas samo zato da bi sam izveo peti."

"Ronaldo je najbolji izvođač jedanaesteraca u momčadi pa bi čovjek očekivao da će preuzeti inicijativu i pucati prije Dybale i Danila. Najsebičniji nogometaš ikad."

gol expired Bez milosti za Arsenalovog klauna: "Veća si pandemija od koronavirusa. Može li ga netko vratiti u karantenu?" divider

Ista mu se stvar dogodila već dva puta u karijeri u utakmicama u portugalskom dresu. Na Europskom prvenstvu 2012. godine Ronaldo je isto želio pucati peti u polufinalu protiv Španjolske, međutim prije njega su promašili Joao Moutinho i, pazite sada, stoper Bruno Alves...

Pet godina kasnije u polufinalu Kupa konfederacija u Rusiji Portugal je poražen u polufinalu nakon slabijeg izvođenja jedanaesteraca od Čilea s 3:0, a njegovi suigrači su promašili sva tri penala.

gol expired Napulj gori, Ronaldo tuguje: U finalu protiv Juventusa Napoli osvojio Kup divider

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider