Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Kači se sa svima

Conor McGregor brutalno izvrijeđao Khabiba i njegovu suprugu pa izbrisao objavu

Irski MMA borac nastavlja provocirati bivšeg prvaka na društvenim mrežama.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Irski borac i superstar Conor McGregor oporavlja se od teškog loma noge, ali čini se kako između terapija ima puno vremena. Ponovo se okrenuo svojoj omiljenoj meti i na društvenim mrežama gnjusno uvrijedio bivšeg suparnika i nekadašnjeg prvaka Khabiba Nurmagomedova, njegovu suprugu, menadžera i fana…

Nazvao je Khabiba „smrdjivim izrodom“ i tvrdi kako mu je "sestrična supruga“, ali kako to obično radi, ubrzo je izbrisao tu objavu. Identično je učinio i s nedavnom uvredom na račun UFC-ovog komentatora i bivšeg prvaka Daniela Cormiera kojeg je nazvao "debelim neredom“.

Tri godine je prošlo od njihove legendarne borbe, najgledanijeg UFC-ovog PPV-a u povijesti, a ruski borac je već godinu dana u mirovini, ali Irac ga se često sjeti uvredom na društvenim mrežama.

Često je meta njegovih uvreda i Khabibov nekadašnji menadžer Ali Abdelaziz, kojeg je znao nazvati "štakorom“. Ni Egipćanin mu ne ostaje dužan pa ga je poslije zadnjeg poraza od Dustina Poiriera nazvao "lakom lovom.“

Ovaj put Ali se ponovo uključio i komentirao kako je Conor „uvrijedio naciju“, a ovaj mu je odgovorio kako će „proslaviti njegovu smrt.“ Irac nije stao samo na njima, zakačio se i s obožavateljem koji mu je uputio komentar na račun optužbe za seksualno zlostavljanje.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider