Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
malo su se preračunali

Inter dovodi zvijezdu za napad na Juve: Mogli su ga prodati za 100 milijuna, a sada moraju za "siću"

Inter je blizu dovođenja velikog zimskog pojačanja.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Ne tako davno oko Christiana Eriksena vrtjele su se cifre od stotinjak milijuna eura, a sada bi ga Tottenham mogao prodati za višestruko manji iznos od možda 20-ak milijuna.

Nije sjajni Danac u međuvremenu zaboravio igrati; radi se samo o lošoj poslovnoj procjeni Tottenhamova predsjednika Daniela Levyja. Eriksena nije prodao na vrijeme, a on je u međuvremenu odbio potpisati novi ugovor, pa na ljeto može otići i besplatno.

Žele li barem nešto zaraditi na njemu, moraju ga prodati ove zime, a kao glavni kandidat isplivao je Inter. Prema talijanskom novinaru Fabriziju Romanu, uglavnom dobro obaviještenom o transferima, Eriksen je pristao na prelazak u Inter, a želi doći već u siječnju.

gol expired Kad igraš termin s Tottijem: Pogledajte golčinu koja je osvojila internet divider

Preostaje dogovor klubova o odšteti - Inter nudi 10 milijuna eura, Tottenham želi barem 20. Pregovori su u tijeku. Tottenham je Eriksena doveo iz Ajaxa za 13,5 milijuna eura 2013., a njegova tržišna vrijednost po Transfermarktu iznosi 90 milijuna eura. 

Eriksen bi bio veliko pojačanje za Inter u nastavku sezone i mrtvoj utrci s Juventusom. Stara dama trenutačno im, na točno pola sezone (19 kola), bježi dva boda, a iza leđa vreba i Lazio s četiri boda zaostatka za Interom, ali i utakmicom manje.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider