Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
navijači se hvataju za glavu

Stoper Man Utd-a izazvao Messija i postao predmet sprdnje: "Da te vidimo!"

Ovaj dvoboj zasigurno će biti u fokusu susreta Manchester Uniteda i Barcelone.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nakon ždrijeba četvrtfinala Lige prvaka koji je spojio Barcelonu i Manchester United brzo se proširila izjava stopera engleske momčadi Chrisa Smallinga da ''Messi ima slabost za koju sam on zna''.

Smalling se u međuvremenu oglasio rekavši da to nikad nije izjavio, ali svejedno je na press-konferenciji uoči prvog susreta (21:00, Old Trafford) bacio rukavicu u Messijevo lice.

"To je nešto čemu se radujem, ove sezone imao sam sreće igrati protiv Ronalda i Mbappea, sve su to izazovi koji su prava poslastica. Zato kažem, 'ajde, da te vidimo'", rekao je Smalling na novinarsko pitanje o igranju protiv Messija.

Pochettino u razgovoru s \"krvnikom\" Delphom (Foto: AFP) Trener Tottenhama potvrdio crne slutnje: "Čini se da je za Kanea sezona gotova" divider

Iako nema ničeg lošeg u malo sportske drskosti, Manchesterov stoper zbog ovih je izjava brzo postao predmet sprdnje na društvenim mrežama.

"Kad Smalling kaže da se raduje igranju protiv Messija, to je kao da ja kažem da se veselim boksanju protiv Anthonyja Joshue", jedna je od brojnih šala na Smallingov račun. Nema sumnje da će ovaj dvoboj biti u fokusu u susretima Barce i Man Utd-a…

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider