Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Man Utd se provukao

Ludnica u Engleskoj: Šokirana tri prvoligaša, West Ham primio četiri komada od trećeligaša!

Tri prvoligaša su ispala, a dva se provukla na penale u engleskom Liga kupu.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Hrvatski reprezentativni stoper Dejan Lovren odigrao je cijelu utakmicu u 3. kolu Carabao Cupa, u kojem je Liverpool slavio s 2:0 na gostovanju kod trećeligaša Milton Keynesa, dok Mateo Kovačić nije konkurirao za sastav Chelseaja koji je sa 7:1 svladao četvrtoligaša Grimsby Town.

Manchester United se provukao u 4. kolo protiv trećeligaša Rochdalea tek boljim izvođenjem jedanaesteraca na Old Traffordu. Nakon 90 minuta rezultat je bio 1:1, a u raspucavanju 5:3 za Crvene vragove.

No, tri trećeligaša su uspjela izbaciti momčadi iz Premier lige. Oxford je s čak 4:0 pobijedio West Ham. Sunderland je s minimalnih 1:0 slavio u gostima kod Sheffield Uniteda, a Burton je s 2:0 pred svojim navijačima nadigrao Bournemouth.

Reims slavi, PSG tuguje (Foto: AFP) Senzacionalan poraz PSG-a: Reims nakon skoro 44 godine slavio u Parizu divider

Ta će utakmica ostati upamćena i po tri prekida zbog nestanka električne energije pa je sučev dodatak trajao čak 28 minuta.

Nakon 59 godina među 16 preostalih momčadi u engleskom Liga kupu neće biti nijednog drugoligaša. Posljednji koji je to mogao izboriti od momčadi iz Championshipa bio je Reading, ali je Wolverhampton ipak izborio prolaz u 4. kolo boljim izvođenjem jedanaesteraca.

Real slavi (Foto: AFP) Real srušio Osasunu na krilima mladih snaga: Talentirani Brazilac lijepo zabio u debiju divider

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider