Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
najavio derbi kola

Burić natuknuo kako ipak neće biti ništa od velikih povrataka u Hajduk

Hajduk ove nedjelje gostuje u Osijeku u derbiju 6. Kola HT Prve lige.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nakon što je zbog europskih nastupa odgođena utakmica između Dinama i Rijeke (tek za prosinac) epitet derbija kola dobio je susret na Gradskom vrtu u kojem Osijek dočekuje Hajduk. Splićani stižu kao druga momčad prvenstva, dok domaćin s pobjedom želi smanjiti zaostatak na ljestvici.

Trener Hajduka Damir Burić najavio je ogled u Osijeku te potvrdio kako još uvijek ne može računati na prvog i drugog vratara, Posavca i Duku. Problema imaju i Nejašmić te Jradi.

''Nama je najvažnije da pokušamo reprizirati dobre stvari iz ogleda s Goricom. Osijek smo gledali, analizirali, u zadnjim utakmicama nakon ispadanja iz Europe su se koncentrirali na prvenstvo. Vidi se da imaju određenu kvalitetu, a mogli su pobijediti i Dinamo i Rijeku.Sve je moguće, čeka nas neugodan i dobar protivnik'', najavio je protivnik Burić.

Trener Rijeke Igor Bišćan (Photo: Goran Kovacic/PIXSELL) Bišćan forsira teški bunker i mučenje lopte: Može li Rijeka bolje i kako pobijediti Gent? divider

Mladi Vušković je debitirao protiv Gorice, no u Osijeku ipak neće u vatru. Za razliku od njega, neki će mladi igrači poput Delića na posudbu.

''Prijelazni rok još traje, mislim da će na kraju igrači i klub biti zadovoljni.''

Burić je naglasio kako se nada i ponekom dolasku do kraja nogometne tržnice. Nije htio u detalje, ali je na neki način zaustavio priče o povratku Filipa Bradarića, pa i Ivana Strinića na Poljud-

''Mislim da je najljepša stvar da igrači koje ste naveli žele doći u Hajduk. Mi isto smo realni u svemu tome i znamo što možemo platiti. Mislim da sam vam s ovim sve rekao'', poručio je Burić.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider