Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
''Za sve navijače Hajduka''

Burić ponosan na igrače: ''Naš plan je bio ono što je Dinamo napravio, ali zaslužili smo pobjedu''

Hajduk je nakon dugo vremena upisao pobjedu protiv Dinama na Poljudu, a trener Bijelih Damir Burić zadovoljan je rezultatom.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Hajduk je posljednji put pobijedio Dinamo na Poljudu kad je trener bio Damir Burić i trebao je čekati više od tri godine da se tako nešto ponovi, a na klupi je opet sjedio Burić.

''Kad tako vratimo film natrag, to su lijepi momenti. Ova pobjeda ide svim pravim navijača Hajduka, onima koji su se iz Osijeka vraćali tužni. Danas smo svi guštali u ovom ambijentu'', izjavio je trener Bijelih za Arena Sport.

Hajduk je prvo poluvrijeme bio lošiji, a Dinamo taj koji je bio bliže pogotku. Međutim, u nastavku se situacija promijenila.

gol expired Bjelica se oglasio o suđenju, čestitao Hajduku i otkrio gdje je zapelo: "Zaslužili smo više" divider

''Naš je plan bio ono što je Dinamo napravio u prvom poluvremenu. Poslije smo promijenili sustav. Znam da Dinamo ima veliku kvalitetu, ali mi smo s puno hrabrosti, volje, želje i požrtvovnosti ovu pobjedu zaslužili'', kazao je Burić te nadodao:

''U pobjedi se ne uzvisi, a u porazu ne ponizi. Moramo naći neku sredinu i popraviti stvari koje nisu funkcionirale u prvom poluvremenu.''

Na ljestvici vodi Hajduk s 15 bodova ispred Dinama koji ima 13 bodova, ali i utakmicu manje.

gol expired Hajdukov heroj o spornoj situaciji, otkrio što je rekao sucu: "Bio je penal! Luda utakmica, Split će gorjeti'' divider

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider