Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Kraj noćnog kluba

Brozović u skupom Rolls Royceu pijan prošao kroz crveno i ostao bez vozačke

Incident se dogodio u ranim jutarnjim satima u subotu, kad je Brozović svojim vozilom Rolls Royce Cullinan prošao kroz crveno svjetlo u blizini noćnog kluba u Milanu.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Hrvatski nogometni reprezentativac i veznjak milanskog Intera Marcelo Brozović uhvaćen je u vožnji pod utjecajem alkohola i oduzeta mu je vozačka dozvola, objavio je u nedjelju talijanski dnevnik Corriere della Sera.

Incident se dogodio u ranim jutarnjim satima u subotu, kad je Brozović svojim vozilom Rolls Royce Cullinan prošao kroz crveno svjetlo u blizini noćnog kluba u Milanu.

gol expired Oprostio se legendarni Mile: Nije uspio u Hrvatskoj, ali zato je postao zvijezda u Engleskoj divider

Brozovića je potom presrelo i zaustavilo policijsko vozilo, a policijski službenici su kod vozača izdisajnim testom ustanovili veću količinu alkohola od dopuštene gornje granice.

Talijanski dnevnik navodi da je 27-godišnji hrvatski reprezentativac vozio automobil s njemačkim registarskim oznakama te da je zbog počinjenih prekršaja ostao bez vozačke dozvole.

Kamaru Usman udara Masvidala Usman izdominirao Masvidala i obranio pojas UFC prvaka, Volkanovski "ukrao" pobjedu Hollowayju divider

Slična stvar mu se dogodila prije nekoliko godina u Hrvatskoj.

Inter je u ponedjeljak domaćin Torinu u utakmici 32. kola talijanske Serie A. Brozović je standardni prvotimac, ali treba vidjeti hoće li ga trener Antonio Conte nakon ovog incidenta uvrstiti u momčad.

Sa 65 bodova milanski "crno-plavi" se nalaze na četvrtom mjestu sa dva boda zaostatka za trećeplasiranom Atalantom, tri boda zaostaju za Lazijom koji drži drugo mjesto, a vodeći Juventus im bježi 11 bodova.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider