Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
netko drugi?

Brbić se oglasio o rezultatskoj krizi Hajduka: On neće smijeniti Burića, ali…

Predsjednik Hajduka Marin Brbić javio se priopćenjem o rezultatskoj krizi splitskog kluba.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nakon što je pretprošlog vikenda doživio težak debakl na Poljudu protiv Rijeke, Hajduk je u Zaprešiću uzeo tek bod kod ove sezone slabašnog Intera. Što je najgore, nema baš previše iznenađenih ovakvim raspletom jer Hajduk je u posljednjih šest utakmica slavio tek protiv Osijeka na Poljudu.

Čak se nije očekivao ni otkaz treneru Damiru Buriću jer njegova je veza s predsjednikom Brbićem jaka, a prvi čovjek kluba danas je na sve reagirao priopćenjem.

''Svi u Klubu smatramo da je nezadovoljstvo javnosti posljednjim rezultatima prve momčadi sasvim opravdano. No isto tako, nećemo donositi ishitrene odluke koje idu izvan okvira sustava, što znači da će trener Damir Burić voditi momčad i u posljednjoj utakmici jesenskog dijela sezone. Još prije najavio sam da za sportskog direktora želimo odabrati kvalitetnog kandidata koji će predstaviti sportsku politiku i viziju u skladu s klupskom. Blizu smo odabira rješenja te ćemo ubrzo po završetku polusezone obavijestiti javnost o imenovanju. Novom šefu struke prepustit ćemo procjenu trenutačnog stanja i donošenje odgovarajuće odluke jer smatram da je to jedino ispravno rješenje u ovom trenutku'', istaknuo je predsjednik Uprave HNK-a Hajduk.

Tako će Burić preživjeti do kraja jesenskog dijela prvenstva, a novi sportski direktor tijekom zime odlučit će o njegovoj sudbini. Ipak, male su šanse za njegov ostanak.

Kao prva, ali ne i jedina opcija za novog sportskog direktora spominje se Mario Stanić.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider