Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Spektakl koji se pamti

Brazilac Ronaldo otkrio koja je utakmica za njega bila posebna: ''Svi su ustali, jedan od najvažnijih trenutaka u mom životu''

Prije 17 godina, Brazilac Ronaldo odigrao je jednu od najboljih utakmica u svojoj karijeri postigavši hat-trick protiv Manchester Uniteda u Ligi prvaka.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Ronaldo Luis Nazario de Lima bio je strašan napadač, mnogi će reći najbolji kojeg su gledali, koj ije bio esencija nogometa u punom smislu riječi.

U razgovoru za Sky Sport, brazilska legenda otkrila je koja je utakmica za njega bila posebna, a zanimljivo kako se radi o porazu na Old Traffordu u spektakularnoj utakmici koja je završila s čak sedam golova.

''Ako bih trebao izdvojiti utakmicu koja je za mene bila posebna, onda je to utakmica Lige prvaka na Old Traffordu protiv Manchester Uniteda. To je bila otvorena utakmica, postigao sam tri gola i bilo je nevjerojatno'', rekao je Ronaldo.

gol expired Moment koji je zadivio nogometni svijet, čak mu se i Ibra naklonio: ''Bio je životinja. Nitko mu nije mogao ništa'' divider

''Najbolji dio bio je kada sam zamijenjen. Cijeli stadion me ispratio ogromnim ovacijama. Svi su ustali, nikad ne bih očekivao tako nešto. Iznenadila me spontana reakcija navijača, kojima sam ipak bio na protivničkoj strani'', izjavio je Brazilac te nadodao:

''To je bio čarobni trenutak, jedan od najvažnijih u mom životu. Nogomet je za mene sve. Kad se osvrnem, ponosan sam na ono što sam postigao u karijeri.''

United je poražen s 3:1 u Madridu, dok je utakmica na Old Traffordu završila s pobjedom od 4:3 za Crvene vragove.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider