Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
čuveni "krvavi gležanj''

Amerikanci se prisjetili što su Ronaldu vikali u Zagrebu: ''Ljubomorni su jer sam zgodan''

Portugalac se baš i nije najbolje proveo na Maksimiru.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Dinamo se 2011. nakon dugo vremena vratio u Ligu prvaka, a već prva utakmica donijela je pravi spektakl – gostovanje madridskog Reala na Maksimiru.

Kasnije će se Modri loše provesti u najelitnijem klupskom natjecanju, ali početak je obećavao: Mourinhovim trupama puleni Krune Jurčića pružili su sjajan otpor, a Kraljevski klub na kraju je slavio s minimalnih 1:0.

Jedna od Realovih zvijezda koja se nije baš naigrala bio je Cristiano Ronaldo. Portugalca baš nije išlo, a pamte se i njegovi dueli prije svega s Jerkom Lekom.

gol expired Eskaliralo između Khabiba i McGregora, ponovno pale teške riječi: "Štakore! Vidimo se u srpnju" divider

Ronaldo se nakon utakmice žalio na suđenje pokazujući svoj krvavi gležanj, a imao je riječi i za publiku. Maksimirskim tribinama nije se svidjelo njegovo ponašanje tijekom utakmice pa su se obrušile na Ronalda glasnim zvižducima i skandiranjem: ''Leo Messi!''

Ovakvog odbora za doček prisjetio se američki Bleacher Report, koji je za svoje kanale na društvenim mrežama sastavio prigodan video ove situacije. Prisjetili su se i Ronaldove izjave upućene zagrebačkoj publici.

Miočić - Cormier Cormier krenuo s prljavom taktikom: "Ako Stipe neće, Ngannou i ja ćemo se boriti za naslov" divider

''Ljubomorni su na mene jer sam zgodan, bogat i sjajan nogometaš'', rekao je tada Ronaldo.

Kako god, ostaje činjenica da se Ronaldo nije proslavio u Zagrebu, a Dinamo je određeno vrijeme bio jedini klub kojem nije zabio klub – s vremenom su se još četiri kluba pridružila.

Uz Ronaldov krvavi gležanj, izjavu koja je našla mjesto i u svjetskim medijima i ONU fotografiju Krune Jurčića i Mourinha, susreti Dinama i Reala te sezone dali su nam sasvim dovoljno trenutaka za pamćenje…

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider