Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
"Možemo sa svima"

Bjelica prokomentirao ždrijeb: "Dobra skupina, Englezima smo tvrd orah"

Nenad Bjelica prokomentirao je ždrijeb Europskog prvenstva 2020.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Trener hrvatskog nogometnog prvaka Dinama Nenad Bjelica komentirao je ždrijeb Eura 2020. godine naglasivši kako nam "skupina daje nadu u prolaz".

"Radi se o dobroj skupini, jer na toj razini nema više slabih reprezentacija ali niti nepobjedivih," kazao je Bjelica nakon što je njegova momčad slavila sa 2-1 u Puli protiv Istre 1961.

gol expired Jedan Vatreni će biti domaćin na Euru: Hrvatska u njegovom gradu igra dvije utakmice divider

Bjelica je naglasio kako se "Vatreni" već godinama mogu sa svim nositi.

"Dokazali smo već godinama da se možemo sa svakim nositi. Englezima smo bili tvrd orah, s Česima se možemo također, kvalitetno nositi. Jednostavno, skupina je to koja nam daje nadu da bi mogli proći", istaknuo je strateg hrvatskog prvaka.

Bjelica se osvrnuo i na igru svoje momčadi koja je slavila zahvaljujući raspoloženima Mislavu Oršiću i Damianu Kadzioru, obojica su uz pogodak upisala i po asistenciju.

gol expired Bayer srušio Bayern usred Münchena: Završena idila nakon Kovačeva odlaska divider

"Čestitao bi svojoj momčadi, na zasluženoj pobjedi, ali i Istri na dobroj utakmici. Mislim da smo odradili jednu rutinsku utakmicu u kojoj smo bili bolji iako je Istra u drugome djelu imala dvije dobre šanse do ovog zadnjeg jedanaesterca. Sami smo si malo zakomplicirali završnicu susreta, najprije s izgubljenom loptom, zatim nepotrebnim faulom i nepotrebnim jedanaestercem To je nogomet" - kazao je Bjelica dodavši kako su mu se, kako je rekao "malo prošle kroz glavu sve nesreće koje je imala istra u zadnjih nekoliko utakmica".

"Dominirali smo utakmicu, fizički jako dobro izgledali i na kraju zasluženo pobijedili" - poručio je Bjelica.

gol expired Hrvatska je veliki favorit čak i ako dobije Srbiju: Vatreni su dobro prošli, bolje biti drugi nego prvi divider

Čestitavši Dinamu na zasluženoj pobjedi trener Ivan Prelec kazao je kako su njegovi igrači u današnjem susretu pokazali puno dobrih stvari ali istodobno i puno propusta.

"Nedorečenost u fazi napada je naš najveći problem. I danas smo u par navrata došli u dobru završnicu ali smo onda neshvatljivo stali. To nas sputava i to ćemo morati riješiti," ustvrdio je Prelec izraživši žaljenje što je Dinamo oba pogotka postigao nakon dvije velike pogreške pulske obrane.

Jeste li zadovoljni grupom na Euru?

Ukupno glasova:


 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider