Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
"bili su nepoznanica"

Bjelica zadovoljan pobjedom, ali ne i igrom: Otkrio najveći problem lošeg prvog poluvremena

Trener Dinama Nenad Bjelica otkrio je nakon susreta zbog čega je Dinamo u prvom dijelu izgledao loše.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Trener Dinama Nenad Bjelica nije bio u potpunosti zadovoljan izvedbom njegovih momaka u utakmici 2. pretkola kvalifikacija za Ligu prvaka. Modri su na gostovanju s 2:0 slavili protiv Saburtala, ali igra nije bila lijepa i lepršava kao lani.

"Nismo stajali dovoljno blizu igračima. To je bio naš najveći problem. Nisu oni imali nekakve prilike za postizanje pogotka, ali puno smo igrali u prazno, puno smo trčali, a zapravo nepotrebno se trošili", smatra Bjelica.

Saburtalo - Dinamo (Foto: GOL.hr) Dinamo pobjedom otvorio novu euro sezonu: Rutinski prizemljili gruzijskog prvaka! divider

Dinamo je u nastavku bio puno bolji.

"Stali smo bliže, bolje smo igrali u obrani i naše šanse su stigle. Iskoristili smo dvije od tri, četiri dobre prilike koje smo dobili."

Bjelica je svjestan da njegova momčad nije bila na razini, ali je isto tako istaknuo da je Dinamo igrao protiv velike nepoznanice u europskom nogometu.

"Dinamo danas nije igrao na razini na kojoj smo ga vidjeli u posljednje dvije utakmice. Ali, kažem, ova momčad je bila velika nepoznanica ne samo za nas nego za cijelu javnost, tako i za moje igrače. Oni su jednostavno igrali nogomet, a ako im daš prostora, kao što smo im mi dali onda se stvori problem. Cijela priča se sastojala u tome da smo bliže stajali njihovim igračima, nismo im dozvolili da stvaraju višak na bokovima", zaključio je Bjelica.

Uzvratni susret igra se već idućeg tjedna pred praznim Maksimirom.

Slavlje Ferencvaroša (Foto: AFP) Dinamu prijeti velika opasnost: "Ukrali" su mu pojačanje, raspituju se za Olma i imaju opasne navijače divider

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider