Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
zadnji dan prijelaznog roka

Bilić doveo dva pojačanja: Stigao iskusni napadač, poznato ime Premierlige

Slaven Bilić dobio je prijeko potrebno pojačanje u borbi za Premierligu.

West Bromwich Albion, engleski drugoligaš pod vodstvom hrvatskog trenera Slavena Bilića, doveo je dva pojačanja zadnjeg dana prijelaznog roka.

Zvučnije od dva imena je ono Charlieja Austina, iskusnog 30-godišnjeg napadača koji je prošle tri i pol sezone proveo u Southamtponu, prije čega je odigrao jednu prvoligašku sezonu u QPR-u.

Austin je u Premierligi odigrao 106 utakmica i zabio 34 gola. Sada se vraća u Championship, ligu u kojoj je proveo uspješne četiri i pol sezone prije nego je postao poznato premierligaško ime.

Gotovo je: Prijelazni rok u Engleskoj završio pojačanjem Arsenala, ojačao i Tottenham David Luiz (Foto: AFP) Giovani Lo Celso i Lionel Messi (Foto: AFP)

Bilić je tako dobio prijeko potrebno napadačko pojačanje nakon odlaska Jaya Rodrigueza, strijelca 22 gola prošle sezone. Njega je za 5,5 milijuna eura kupio Burnley.

Osim Austina, Bilić je doveo još jednog igrača. To je Grady Diangana, 21-godišnji krilni igrač iz West Hama koji stiže na posudbu. Prošle sezone odigrao je 603 minute za Čekićare i upisao jednu asistenciju.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider