Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
pogledajte što je bilo

Bijesni Mane hvatao Kovačića za vrat nakon, za neke, prljavog poteza Vatrenog

Mateo Kovačić bio je uključen u manji incident na kraju utakmice protiv Liverpoola.

Pod vodstvom novog trenera Thomasa Tuchela Chelsea nezaustavljivo grabi prema Ligi prvaka. Jučer je na Anfieldu pao i Liverpool, što je bio čak peti poraz Redsa na Anfieldu u nizu u prvenstvu. Aktualnom engleskom prvaku Liverpoolu to se nije dogodilo nikad, baš nikad u povijesti kluba starog više od stotinu godina.

S druge strane, Chelsea je ostvario niz od deset utakmica bez poraza i jedni su od favorita za tri mjesta koja vode u Ligu prvaka sljedeće godine, iza vjerojatno osiguranog prvog mjesta Manchester Cityja.

Naš Mateo Kovačić igra sjajno pod Tuchelom, no sinoć je na njegovu mjestu zaigrao Kante u paru s Jorginhom. Tuchel je htio dobiti nešto jači bedem protiv Kloppa u sredini terena i očito je pogodio. Kova je ušao u 81. minuti, a nekoliko minuta kasnije sudjelovao je u manjem incidentu.

Kova napucao Manea na podu

S manje od metra udaljenosti Kovačić je napucao Manea prilično jako loptom u glavu. Senegalac je razumljivo poludio, no Hrvat mu se iste sekunde počeo ispričavati podigavši ruke. Mane ga je u jednom trenutku primio za vrat, ali brzo ga je pustio. Nakon toga mu je Kovačić uputio još nekoliko riječi, zbog čega je Mane razočarano mahao glavom.

Mnogi nisu baš uvjereni da je Kovačić slučajno napucao igrača Liverpoola, a u najmanju ruku možemo reći kako je bio vrlo neporezan.

Cijeli incident pogledajte ovdje.

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider