Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
četvrtoligaš izbacio prvoligaša

Bayern se provukao protiv drugoligaša: Spasili se blamaže u preokretom u završnici

Momčad Nike Kovača bila je na rubu velike blamaže.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Bayern je u njemačkom Kupu jedva eliminirao drugoligaša Bochum u drugoj rundi.

Bochum je vodio 1:0 sve do 83. minute autogolom Alphonsa Daviesa. U 83. je Serge Gnabry pogodio za izjednačenje, a Bayern je u 89. došao do prolaza golom Thomasa Müllera.

Ivan Perišić igrao je do 45. minute kada ga je zamijenio Robert Lewandowski. Bochum je pobjednički gol primio s igračem manje nakon crvenog kartona Armela Belle Kotchapa u 88. minuti.

Luka Modrić i Cristiano Ronaldo (Foto © nordphoto / Borja B.Hojas) /PIXSELL) Kako je Dalić iznenadio Vatrene i koliko je imidž važan: Ronaldo ima nevjerojatan sponzorski ugovor. Koliko zaradi Modrić? divider

Iznenađenje dana u dosad odigranim utakmicama priredio je četvrtoligaš Saarbrücken, koji je izbacio bundesligaša Köln. Bilo je 3:2, a pobjednički gol pao je u 90. minuti.

U susretu prvoligaša Union Berlin je na gostovanju iznenadio treću momčad Bundeslige Freiburg s 3:1. Stuttgart je nakon produžetka izbacio HSV s 2:1, dok je Hoffenheim s 2:0 srušio Duisburg. Andrej Kramarić je bio na klupi.

Schalke nije imao problema na gostovanju kod Arminie Bielefeld, bilo je 3:1 za Rudare. Bayer je s 1:0 izbacio Paderborn, dok je Karlsruher istim rezultatom eliminirao Damrstadt.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider