Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
LAKO MOGUĆE

Bayern je kupio dva napadača: Kramariću zbog njih propao transfer karijere? Scena iz Zagreba to potvrđuje

Kramarić će ipak pričekati na transfer u Bayern.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Bayern je u zadnjim satima prijelaznog roka doveo dva napadača. U Bavarsku je stigao Eric Maxim Choupo-Moting, 31-godišnji napadač.

Choupo-Moting je tako pojačao ionako ogromnu konkurenciju u napadu Bayerna. Njemački prvak u ofenzivi ima Lewandowskog, Sanea, Comana, Mullera, Gnabryja i Zirkzeea, a Bavarci su potvrdili i dolazak Douglasa Coste iz Juventusa.

Ta dva transfera srušila su san Andreju Kramariću koji je ove jeseni trebao potpisati ugovor života i obući dres Bayerna.

Kramarić igra u čudesnoj formi, trenutno je prvi strijelac Bundeslige sa šest golova iz tri kola, jedan manje ima Lewandowski.

Da je Kramariću najvjerojatnije propao transfer govori i njegov dolazak u Zagreb na okupljanje reprezentacije. Da je trebao potpisati za Bayern hrvatski napadač bi to danas morao napraviti do 18 sati kada se završava ljetni prijelazni rok u Bundesligi.



Hrvatski napadač vrijedi prema Transfermarktu 27 milijuna eura. Hoffenheim je navodno za njega tražio 40 milijuna eura pa je se Bayern odlučio za besplatnog Choupu-Motinga, a Kramarića stavio na čekanje.

No činjenica je da trenutno Bayernu Kramarić nije potreban jer je konkurencija velika pa bi se njegov transfer u redove njemačkog diva trebao očekivati na ljeto iduće godine.




 

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider