Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
tko je impresioniran?

Barcin predsjednik ''presjekao'' priče oko Messija, ali i Neymara te najavio buduće zvijezde

Nema straha za navijače Barcelone oko odlaska Messija.

Predsjednik Barcelone Josep Maria Bartomeu ponovio je kako nema dvojbe da će kapetan momčadi Lionel Messi produžiti ugovor s katalonskim klubom.

"Messi je puno puta rekao da želi ovdje okončati karijeru i ne sumnjam da će je produžiti ugovor", kazao je Bartomeu za dnevni list Mundo Deportivo.

Šesterostruki najbolji igrač svijeta Messi (33) pod ugovorom je do lipnja 2021. s jedinim klubom u kojem je igrao kao profesionalac, no prije nekoliko tjedana radio Cadena Ser izvijestio je o zamrzavanju pregovora između Argentinca i Barçe, da bi Messi jako kritizirao upravu nakon što je naslov uzeo Real.

Nekoliko talijanskih medija upozorava na mogući dolazak Messija u milanski Inter nakon što je njegov otac kupio kuću u glavnom gradu Lombardije, ali trener Intera Antonio Conte odbacio je ovu hipotezu u subotu, govoreći da se radi o "nogometnoj maštariji".

gol expired Legendarni Srbin se osramotio: Dobio čast dići pehar pa mu ispao i razbio se divider

Bartomeu je također opovrgnuo glasine o povratku Neymara u Barcelonu.

"Njegov odlazak iz Paris SG-a sad je skoro nemoguć, osim ako se ne radi o razmjeni igrača", rekao je Bartomeu te dodao kako su s Interom pregovori oko Lautara Martineza trenutno prekinuti.

Ono što je Bartomeu spomenuo su igrači na koje će Barcelona sigurno računati sljedeće sezone. To je prvenstveno Miralem Pjanić koji bi trebao pojačati vezni red, ali i mladi Matheus Fernandes, Brazilac koji se tek treba dokazati.

Posebno je Bartomeu istaknuo Portugalca Francisca Trincaa za kojeg tvrdi da je najbolji mladi igrač u Europi. Radi se o sjajnom dribleru koji poput Messija voli ulaziti s desne strane te mu predviđaju blistavu budućnost.

Barca je dovela još jednog velikog španjolskog talenta s Kanara. Baš poput svojedobno Pedra, s tog su otočja doveli Pedrija, 17-godišnjeg ofenzivnog veznjaka koji također ima još dosta za učiti kako bi upao u prvu momčad.

A službeno igrači A momčadi sljedeće sezone postaju veliki La Masijini talenti Ansu Fati, Riqui Puig te Araujo.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider