Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
nije im ostao dužan

Hokejaški start oduševio navijače Man Utd-a: Dočekali ga zvižducima, pa je završio u ogradi

Vrlo se vatreno igra na Old Traffordu...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Najatraktivniji susret prvog dana nokaut-faze Lige prvaka 2019. je ogled na Old Traffordu između Manchester Uniteda i PSG-a.

Ipak, predstava u Kazalištu snova u prvih 45 minuta nije ponudila previše nogometne atrakcije, ali zato grubosti i žestine nije nedostajalo.

Sudac Daniele Orsato podijelio je pet žutih kartona u prvom poluvremenu, nijedan zbog prigovora, skidanja majice ili sličnih razloga. Jedan od dobitnika bio je i Ashley Young, koji je, barem po mišljenu igrača PSG-a, riskirao i drugu javnu opomenu i raniji put u svlačionicu.

U jednom je napadu hokejaškim bodycheckom Angela Di Mariju poslao u ogradu tribine Old Trafforda. Argentinac je ostao ležati, činilo se da je prično gadno nastradao, a tenzije na terenu su dosegle vrhunac jer su njegovi suigrači došli tražiti pravdu i raspravljati sa sucem i protivnicima.

Domaći navijači dočekali su zvižducima Di Mariju, bivšeg igrača Manchester Uniteda koji se tamo nije proslavio i ostao u dobrom sjećanju. Youngov start izazvao je dosta pozitivnih reakcija među navijačima Man Utd-a, kako na tribinama, tako i na društvenim mrežama.

Ni Argentinac im nije ostao dužan – nakon što se pridigao, gestom im je pokazao da ih ne čuje dobro i da mogu oni i glasnije. Osvetu je dočekao u drugom poluvremenu u kojem je dvaput asistirao za golove PSG-a.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider