Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Ne misli se vratiti

Katalonci neugodno iznenađeni: Skupocjeni veznjak otkantao Barcu i čeka sankcije na plaži u Brazilu

U Barceloni su neugodno iznenađeni ponašanjem brazilskog veznjaka Arthura Mela…

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Arthur Melo jednostrano je odlučio da mu je ugovor u Barceloni završio. Poručio je da se nema namjeru vraćati se pod okrilje katalonskog kluba. Brazilac će od sljedeće sezone igrati u Juventusu.

Arthurov transfer uključivao je odlazak bosanskohercegovačkog reprezentativca Miralema Pjanića u drugom smjeru. Juve je platio odštetu od 72 milijuna eura plus 10 milijuna bonusa, dok je Pjanić stajao Barcu 60 milijuna eura.

Čini se da je Brazilac uvrijeđen i razočaran. Jučer je ispunio svoje prijetnje ne pojavivši se na testiranju na koronavirus. Arthur nije imao odobrenje kluba, pa su u Barci zaključili da krši ugovor.

gol expired Otkrivena tajna mišićave zvijezde: Mažu ga uljem za bebe divider

Brazilski nogometaš iskoristio je nekoliko slobodnih dana koje je trener Quique Setién odobrio igračima Barce nakon završetka prvenstva i uoči nastavka Lige prvaka.

Arthur je prvo otišao na Ibizu, a poslije je otputovao u Brazil, odakle se u Barcu javio telefonom i priopćio svoje namjere. Katalonci su ga upozorili da ima važeći ugovor do kraja Lige prvaka i da može biti ozbiljno sankcioniran.

gol expired Ferguson nahvalio Kloppa pa ispalio: ''Zvao me u 3 ujutro da mi kaže da je Liverpool prvak'' divider

Međutim, čini se da je igrač spreman snositi posljedice, zasad se ne misli vratiti s odmora u Brazilu. Arthur nije bio u sastavu u posljednjim utakmicama, a nakon što je objavljen njegov transfer u Juventus. Trener Setien uoči posljednjeg kola La Lige i gostovanja kod Alavesa nagovijestio je da neće biti u kadru.

Katalonski mediji javljaju da su u Barceloni neugodno iznenađeni. Ne razumiju stav igrača i proučavaju mjere koje će poduzeti, pogotovo jer Pjanić ne radi nikakve probleme Juventusu i namjerava ispuniti ugovor do kraja. Arthur i Pjanić ponašaju se dijametralno suprotno.

gol expired Ono kad trčiš u vjeri da će ti Cristiano dodati: Viralna reakcija Higuaina nakon što je presprintao pola terena divider

Katalonci Arthuru zamjeraju ozbiljan manjak profesionalizma i lojalnosti prema klubu koji ga je izvrsno plaćao. Izvori iz Barcine svlačionice govore da se u posljednje vrijeme uopće nije trudio na treninzima te da trener nije imao drugog izbora nego izostaviti ga s popisa.

Povijesna sezona Lokomotive: A sad borba za Ligu prvaka!


 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider