Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
monaco glatko odbio

Stigla ponuda od 100 milijuna eura za Mbappea od - Arsenala!

Vjerovali ili ne, Arsene Wenger poslao je ponudu od 100 milijuna eura za samo jednog igrača.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Ugledni francuski L'Equipe objavio je ekskluzivnu vijest da je u Monaco sletjela ponuda za Kyliana Mbappea od 100 milijuna eura, koju je klub iz Kneževine glatko odbio. Međutim visina ponude nije najšokantnija vijest, već ime kluba koji ju je poslao. Riječ je o engleskom Arsenalu, po mnogima "najšktrijem" klubu koji se smatra europskim velikanom.

Tko bi očekivao da će francuski menadžer Arsene Wenger poslati ponudu od 100 milijuna eura za jednog igrača? No čudo se dogodilo i to odgovorno tvrdi L'Equipe, koji ne zna odgovor francuskog prvaka na ovu monstruoznu ponudu Arsenala.

Topnici su šokirali mnoge, a možda najviše rivale koji su također zainteresirani za najboljeg mladog igrača svijeta. Real, PSG, te oba Manchestera u igri su za dovođenje sjajnog francuskog napadača, a ovakav potez Arsenala samo će dodatno podignuti cijenu nogometašu Monaca.

Nedugo nakon vijesti da je Arsenal krenuo u akciju stigla je nova vijest iz Francuske da je Monaco glatko odbio ponudu. Razlog se ne navodi, ali za vjerovati je da žele još novaca, jer su svjesni koliko se bogatih klubova zagrijalo za Mbappea.

Wenger ovim potezom ili želi pokazati svojoj dvojici najboljih igrača, Alexisu Sanchezu i Mesutu Ozilu, da ima ambiciozan projekt za nadolazeće sezone, ili pokazuje javnosti da su obojica na odlasku, te da će s novcima od transfera dovesti najtraženijeg igrača ljetnog prijelaznog roka.

Veliki problem za Arsenal kod dovođenja najvećih zvijezda bit će činjenica da neće igrati u Ligi prvaka iduće sezone. To bi mogao biti ključan faktor u odluci Mbappea, ako Monaco uopće prihvati drugu ponudu koja bi se trebala dogoditi. Wenger i Mbappe su sunarodnjaci, a u Arsenalu je duboki trag kao igrač ostavio Thierry Henry, igrač na kojeg jako podsjeća mladi Francuz.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider