Nogomet
SPORTOVI
breaking news !: Grbin oštro po Ustavnom sudu: "Šeparović misli da vlast pripada njemu. Popišali su se na sve nas"
Nogomet
"Ostajem do kraja karijere"

Ademi produžio s Dinamom i dobio poseban dres: Otkrio jedini razlog zbog kojeg bi otišao

Dinamov kapetan odlučan je do kraja karijere ostati na Maksimiru, a samo jedan tip ponude mogao bi ga navesti da se predomisli.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Kapetan Dinama Arijan Ademi produžio je ugovor s Modrima na još pet godina. Reprezentativcu Sjeverne Makedonije tada će biti 33 godine.

‘’Ostat ću ovdje do kraja karijere, jedino ako baš bude neka ponuda nekog kluba iz Lige petice. Ali ostvario sam se, igrao sam za Dinamo, igrao sam Ligu prvaka. Sigurno da imam još ciljeva, doživio sam puno stvari ovdje. Želim biti najtrofejniji igrač Dinama, imati najviše europskih nastupa. Isto tako, želim opet igrati s Dinamom Ligu prvaka, proći u osminu finala...’’, rekao je za Dinamovu internetsku stranicu.

Transferi Pogledajte analizu prijelaznog roka: Rekordna zima za hrvatske klubove, tko je najviše trošio? divider

Ademi je ove zime bio blizu odlaska u Al Nasr koji vodi Krunoslav Jurčić, ali ipak se predomislio i odlučio za Dinamo.

''Govorio sam da ću ići, ali u jednom trenutku sam vidio da to ipak nije pravi put za mene i da to nije ono što ja želim u životu. Predomislio sam se. Ovim putem ispričavam se još jednom Krunoslavu Jurčiću, nije bilo u redu niti profesionalno to što sam napravio.''

gol expired Nastavak obiteljske tradicije: Maldinijev sin debitirao za Milan, dosta je drugačiji od slavnih oca i djeda divider

Ademi je dobio i poseban Dinamov dres koji će se uskoro pojaviti u limitiranoj seriji od 199 komada.

''Sretan sam zbog ovoga. Kupit ću i ja svakako dres. Vidjet ćemo kako će ići prodaja 199 limited edition dresova'', rekao je.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider