Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Spursi traže trenera

Talijan sjeda na klupu Tottenhama: Zarađivat će kao Mourinho i želi hrvatskog reprezentativca

S njim bi u paketu mogao stići i bivši sportski direktor Juventusa.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Tottenhamov predsjednik Daniel Levy odlučio je, izgleda, sportski sektor svog kluba popuniti kadrovima s Čizme. Prvi čovjek Spursa navodno pregovara s Antoniom Conteom, nedavno smijenjenim trenerom Intera, a čini se kako bi za talijanskim trenerom trebao doći i nedavno razriješeni sportski direktor Juventusa Fabio Paratici.

Talijanski stručnjak za tržište transfera Tancredi Palmieri javlja kako je Conte dogovorio osobne detalje, a škrtog Levyja to će zadovoljstvo koštati 15.000.000 eura za plaću na godišnjoj razini i još 2.500.000 eura kroz moguće bonuse. Identične uvjete u sjevernom Londonu imao je i njegov prethodnik Jose Mourinho.

Prvi Conteov i Paraticijev problem bit će nagovoriti kapetana Haryja Kanea na još jednu sezonu u klubu, međutim signali koji stižu s Otoka ne slute na dobro za Spurse. Guardiolin šef je bijesan jer mu je ponovo trofej Lige prvaka iscurio iz ruku te se sprema svom šefu dati bjanko ček kako bi mu doveo kapetana engleske reprezentacije.

Želio bi dovesti nekoliko bivših igrača

To također neće biti loša vijest za Contea jer će dobiti ogroman novac, a njime bi mogao redizajnirati Spurse kako mu paše.

Na popisu mogućih pojačanja su čak trojica interovaca, Milan Škrinjar te dvojac koji je dobar dio njegovog mandata na klupi Intera proveo u nemilosti – Ivan Perišić i Christian Eriksen.

Conte bi se navodno ujedinio s još svoja dva bivša igrača, Nemanjom Matićem i Olivierom Giroudom s kojima je surađivao u Chelseaju, a želio ih je dovesti i u Inter.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider