Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Supruga se sprema

Gospođa Lewandowski na Instagramu otkrila gdje će suprug nastaviti karijeru?

Zvijezda Bayerna Robert Lewandowski, šuška se, mogla bi dogodine pojačati Barcelonu, a njegova supruga Anna Lewandowska objavila je na Instagramu kako planira početi učiti španjolski jezik.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Poljski superstar Robert Lewandowski mogao bi sljedeće ljeto napustiti minhenski Bayern, njegova budućnost je pod velikim upitnikom, a već tjednima kolaju glasine kako bi sljedeća postaja u njegovoj karijeri mogla biti Barcelona.

PR mašinerija bavarskog giganta zasad gasi vatru i na sav glas to demantira, ali tvrdnje kako je sve dogovorio s Kataloncima dodatno je poduprla njegova supruga Anna statusom na društvenim mrežama.

gol expired Katalonci najavili transfer-bombu: Barcelona čeka konačnu odluku Roberta Lewandowskog! divider

Otkrila kako želi započeti učiti španjolski

Objavila je fotografiju u storiju i istaknula kako planira početi učiti španjolski jezik te potražila savjet kako ga je najlakše savladati.

"Pozdrav ljudi, započinjem učiti španjolski jezik, imate li kakav savjet, rado ću ga poslušati", objavila je Anna Lewandowska.

Donedavnom prvom favoritu za Zlatnu loptu ove godine Barcelona je navodno ponudila višegodišnji ugovor, on zasad mudro šuti i ne izlazi u javnost s definitivnim izjavama, međutim njegova supruga, koja inače ima ogroman utjecaj na njegovu karijeru, natuknula je kako neće imati ništa protiv, potpiše li njezin suprug za katalonski klub.

Lewa je u Bavarskoj od 2014. godine, ima još godinu dana ugovora, koji je zadnji put produljio 2019., ali čini se kako mu je dosta njemačkog juga i želio bi karijeru završiti još južnije – u glavnom gradu Katalonije.

Tablica Bundeslige

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider