Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
užarena klupa

ANKETA Tko bi trebao biti novi trener Hajduka, nazire li se već i favorit?

Hajduk je još jednom ostao bez trenera tijekom sezone, a uskoro bi trebali saznati tko je novi stručnjak na klupi Bijelih.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nakon što je ostao i bez četvrte pobjede u nizu, Jens Gustafsson dobio je otkaz na klupi Hajduka. Šveđanin je stigao uoči ove sezone, a izdržao je do kraja listopada.

Ambicije predsjednika Jakobušića i očekivanja sportskog direktora Nikoličiusa ipak su iznad četvrtog mjesta, a da ne govorimo o kroničnoj nestrpljivosti navijača splitskog kluba.

Na potezu je sportski direktor koji je doveo Gustafssona, a koji je mjesecima slovio kao vjerojatno jedina greška Nikoličiusa u prijelaznom roku.

Recimo i kako je klupa Hajduka najužarenija u cijeloj ligi. S jedne strane velika očekivanja sad već frustrirane vojske navijača, a s druge, barem do ove sezone, ograničena momčad koja redovito puca pod pritiskom tih očekivanja.

Posljednjih se tjedana zbog loše forme Hajduka već spominjalo jedno ime, direktorov sunarodnjak s kojim je odlično surađivao u Gorici, Valdas Dambrauskas. Litvanac je nedavno dobio otkaz u Ludogorecu i slovi kao popriličan favorit za novog trenera Bijelih.

Hajduk je u nedavnoj prošlosti propustio neke domaće hit-trenere poput Gorana Tomića i vidjet ćemo imaju li možda u planu neko domaće ime, poput Samira Toplaka kojeg neki zazivaju u novonastaloj situaciji.

Što se tiče Matjaža Keka, kojeg su često zazivali neki navijači Hajduka, on je produžio ugovor i ostaje izbornik Slovenije.

Najveće želje poput kvalitetnog domaćeg kadra, Ivana Leke i Ivana Jurića, nedostupne su današnjem Hajduku.

Mindaugas Nikoličius ima svoj bazen trenera iz kojeg su došli Dambrauskas (u Goricu) i Gustafsson (u Hajduk) pa se očekuje i neko novo ime.

HNK Hajduk će novog trenera prve momčadi objaviti tijekom narednog tjedna, objavio je klub.

Tko bi trebao biti novi trener Hajduka?

Ukupno glasova:

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider