Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
ima dvije želje

Krama uvaljao četiri komada Borussiji, a onda za Dnevnik Nove TV otkrio tajnu svog šmekerskog penala

Andrej Kramarić javio se novinaru Dnevnika Nove TV i otkrio par zanimljivih stvari nakon završnice iz snova u Bundesligi.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

U posljednjem kolu njemačke Bundeslige super raspoložen bio je Andrej Kramarić. Zabio je čak četiri gola na gostovanju kod Borussije Dortmund i svoj Hoffenheim odveo u Europsku ligu.

Novinar Dnevnika Nove TV Tomislav Pašiček razgovarao je s Kramom dan nakon što je potopio slavnu Borussiju.

"Fenomenalan osjećaj, nestvaran osjećaj."

Kramarić je, dok je igrao za Rijeku, već znao zabijati i po osam i pet golova na susretu, ali četiri puta tresti mrežu Borusije u Dortmundu mogu samo veliki majstori. Poseban je bio četvrti gol iz jedanaesterca koji je Krama zabio bez gledanja.

gol expired Ante Rebić zabio pogodak u rušenju Rome i vratio Milan u igru za Europu divider

"Znam pucati tako i na treninzima gdje to bude malo bolje, ali srećom i na utakmici je ušla u gol, iako nije bio idealan udarac. Možda sam prvi koji je na ovakav način odlučio pucati penal."

A definitivno je prvi u povijesti Bundeslige koji je Borussiji u Dortmundu zabio četiri gola. Sezona je završena, a Kramarić na kontu ima 12 golova, ukupno otkad je u Bundesligi 62. Sada za Olićem zaostaje svega 10 pogodaka. Da nije bilo mnogo ozljeda možda bi Krama Olu skinuo već ove sezone.

gol expired UFC-ov borac pokazao posljedice 25-minutnog rata u oktogonu i svojim izgledom šokirao mnoge divider

"Na početku sam imao problema s koljenom, operirao sam koljeno pa sam krenuo igrati pa opet stao radi koljena. Nanizao sam par utakmica pa je došla ta korona i moja ozljeda stopala, ali i koljena. Prvenstveno stopala, jer još uvijek imam nekih sitnih problema."

Dobio je puno čestitki, a javio mu se i izbornik Zlatko Dalić.

"Je, je, čuli smo, čestitao je kao i milijun drugih ljudi."

A sada slijedi odmor od lopte.

"Sigurno da ću odmoriti i uživati s obitelji, prijateljima i curom. Iskoristit ću ovo vrijeme za odmor u Lijepoj našoj."

Za sljedeću sezonu ima dvije želje - postići uspjeh s Hrvatskom na Euru i da se na bundesligaške tribine vrate navijači.

gol expired Sjajni hrvatski napadač podigao prašinu: Potez koji je podijelio Njemačku divider

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider