Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Na putu za München

Bayern dovodi pojačanje iz Real Madrida: Veliki posao Bavaraca!

Desni bek Real Madrida blizu je odlaska na posudbu u Bayern...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Alvaro Odriozola na izlaznim je vratima Santiago Bernabeua. Desni bek Real Madrida blizu je odlaska na posudbu u Bayern, javljaju španjolski mediji.

Odriozola se nije pojavio na posljednjem treningu Reala prije puta u Salamancu, gdje Real sutra očekuje utakmica Kupa kralja s Unionistasom koji se natječe u Segundi B.

gol expired Fantastične vijesti za Inter i Hrvatsku: Marcelo Brozović na travnjaku već u veljači divider

Kako Odriozola nije ozlijeđen i nema prijavljenih privatnih problema, taj izostanak sugerira da su pregovori Reala i Bayerna u završnoj fazi.

„Odriozola može otići, no još ništa nije riješeno“, kazao je jučer Zinedine Zidane i tako najavio odlazak 24-godišnjeg Baska.

Odriozola na posudbu u Bayern

Njemački mediji spekuliraju da bi Odriozola u tijeku današnjeg dana mogao otputovati u München na liječnički pregled.

Financijski detalji posudbe još nisu poznati, no Odriozola bi mogao imati sličan vremenski ugovor kao i trenutačni igrač Reala James Rodriguez, koji je proveo dvije godine na posudbi u Bayernu. Bavarci na kraju nisu otkupili njegov ugovor.

UFC: Junior dos Santos - Curtis Blaydes VIDEO Curtis Blaydes nokautirao legendarnog Juniora Dos Santosa, a onda prozvao našeg Stipu Miočića divider

Kao jedan od najtalentiranijih bekova La Lige, Odriozola je u ljeto 2018. stigao u Madrid iz Real Sociedada. Odšteta je iznosila 30 milijuna eura.

Mladi Bask nije se uspio nametnuti i očito je zaželio potražiti novu sredinu. Ove sezone je odigrao samo četiri utakmice u La Ligi i jednu u Ligi prvaka.

Problemi Bavaraca u obrani

Bio je na meti španjolskih klubova Athletic Bilbaa i Seville, no ipak je odlučio otići u inozemstvo. Sve govori da će prijeći u redove njemačkog velikana gdje ga na poziciji desnog beka čeka konkurencija u vidu Benjamina Pavarda.

gol expired Hrvatska želi domaćinstvo Svjetskog rukometnog prvenstva: Evo gdje bi se i kako igralo divider

Međutim, Hansi Flick će vjerojatno Pavarda prebaciti u sredinu obrane budući da ima velikih problema s ozljedama centralnih braniča. Niklas Süle i Javi Martinez izvan su stroja, dok se Lucas Hernandez tek oporavio od ozljede.

Osim toga, očita je nakana Bavaraca da Joshuu Kimmicha definitivno ustale u sredini terena.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider