Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
"ja sam kapetan i kriv sam"

Halilović brutalno iskren nakon debakla: "Bili smo sramotni. Teško je nešto reći"

Kapetan Alen Halilović u potpunosti je preuzeo krivnju na sebe nakon debakla U21 reprezentacije protiv Rumunjske na otvaranju Eura.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Kapetan hrvatske reprezentacije do 21 godine Alen Halilović u potpunost je preuzeo krivnju na sebe nakon katastrofe na otvaranju Europskog prvenstva u Italiji i San Marinu. Mini Vatreni su u sklopu 1. kola skupine C deklasirani od Rumunjske s 4:1.

"Preuzimam krivicu na sebe. Mislim da sam kao kapetan morao bolje voditi utakmicu. Teško je reći nešto nakon svega. Nismo ušli u utakmicu kako treba, nismo bili pravi. Bili smo sramotni. Ne pamtim da smo ikada ovako loše igrali. Rumunjska nas je izdominirala u svakom pogledu i zasluženo odnosi tri boda. Ostale su još dvije utakmice i nadam se da ćemo pokazati zašto smo došli na Euro", kazao je nakon susreta Halilović i nastavio.

"Moramo se okrenuti onome što je ispred nas i pokazati da ovo nije naše pravo lice."

Predstoje utakmice protiv Francuske i Engleske u kojima ćemo morati uzeti minimalno 4 boda, a vjerojatno i svih 6 da bi izborili prolaz u nokaut fazu natjecanja. To će Hrvatska U21 reprezentacija morati napraviti bez Josipa Brekala, koji je prema za sada nepotvrđenim informacijama otpao za nastavak natjecanja.

gol expired Težak udarac za Hrvatsku: Ponajbolji igrač vjerojatno više neće zaigrati na Euru divider

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider