Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
procurio Neymarov ugovor

Tako to radi vlasnik PSG-a: Milijun eura za mir u svlačionici!

Predsjednik PSG-a Nasser Al-Khelaifi došao je na ideju kako barem privremeno riješiti problem između Neymara i Edinsona Cavanija.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Tenzije u slavčionici PSG-a ne jenjavaju. Neymar i Edinson Cavani i dalje nisu riješili svoj problem, no to zasada ne usporava PSG u potjeri za vraćanjem titule francuskog prvaka i napadu na Ligu prvaka. Podsjetimo, dvojac se na travnjaku posvađao tko će izvesti kazneni udarac protiv Lyona, odnosno Cavani nije želio dati loptu Brazilcu, a nakon toga nije zabio s bijele točke.

Stvar je otišla toliko daleko da se priča kako je Neymar nezadovoljan (iako je stigao prije dva mjeseca) te da za svoju sreću traži prodaju Cavanija. El Pais tvrdi da je vlasnik Nasser Al-Khelaifa došao na ideju kako će smiriti stvar te riješiti pitanje izvođača kaznenih udaraca.

"Al-Khelaifa je ponudio Urugvajcu milijun eura ako završi kao prvi strijelac prvenstva, ali pritom prepusti izvođenje kaznenih udaraca Neymaru", prenosi El Pais.

Ta klauzula nije bila u ugovoru prije ovih problema s Neymarom, a treba reći da ju je Urugvajac odbio te da i dalje ostaje izvođač kaznenih udaraca u redovima PSG-a.

Nekoliko francuskih medija prenosi da se Neymar ispričao za svađu, odnosno prepirku s Cavanijem na samom travnjaku, no ona nije naišla na plodno tlo. Cavani je i dalje ljutit zbog činjenice da igrač koji je stigao prije dva mjeseca traži najveće ovlasti u momčadi, iako je on od 2013. godine član PSG-a te najbolji strijelac u prošloj sezoni.

Navodno su i ostali igrači francuskog kluba nezadovoljni ponašanjem i sebičnim stavom Cavanija, koji ovime pokazuje da su mu bitniji pogodci od atmosfere u svlačionici.

Kako bi izbalansirao svoje financije i zadovoljio financijski fair-play, PSG mora na zimu prodati poveći broj prvotimaca. Popisu na kojem su Angel Di Maria, Javier PAstore, Blaise Matuidi, Lucas Moura, Julian Draxler, Hatem Ben Arfa i Thiago Silva nakon svađe s Neymarom pridružio se i Cavani...

Recimo i da je istovremeno procurila informacija da je Neymar prelaskom u PSG postao drugi najplaćeniji nogometaš svijeta, odmah iza Carlosa Teveza! Vijest je prenio njemački Der Spiegel, koji tvrdi da Brazilac godišnje zarađuje 32 milijuna funti!

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider