Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Neki su još u zatvoru

13 navijača Hajduka pritvorenih u Beogradu pušteno na slobodu

Ministarstvo vanjskih i europskih poslova potvrđuje da su trinaestorica hrvatskih državljana koji su se nalazili u Okružnom zatvoru u Beogradu pušteni na slobodu.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Ministarstvo vanjskih i europskih poslova priopćilo je u četvrtak da su trinaestorica navijača Hajduka koji su bili pritvoreni u Beogradu pušteni na slobodu u srijedu i četvrtak.

Ministarstvo vanjskih i europskih poslova potvrđuje da su trinaestorica hrvatskih državljana koji su se nalazili u Okružnom zatvoru u Beogradu pušteni na slobodu tijekom jučerašnjeg i današnjeg dana", navodi MVEP u priopćenju dodajući kako je šest pritvorenih hrvatskih državljana stiglo jučer u Hrvatsku, a dolazak preostalih sedam očekuje se tijekom dana.

MVEP kaže kako su djelatnici hrvatskog veleposlanstva u Beogradu u četvrtak posjetili četrnaestoricu hrvatskih državljana koji se nalaze na izdržavanju petnaestodnevne zatvorske kazne u kazneno-popravnom zavodu u Padinskoj Skeli te da je u razgovoru potvrđeno da su svi dobro i da su neki od njih u kontaktu s članovima obitelji.

"Nekolicina je od djelatnika Veleposlanstva zatražila da kontaktiraju njihove obitelji", navodi priopćenje.

Srbijanska policija uhitila je prošli tjedan 27-oricu navijača Torcide koji su na putu u Bugarsku divljali na benzinskoj postaji "Mola" kod Beograda.

Četrnaestorica su osuđena za krađu i izdržavaju kaznu od 15 dana zatvora u Padinskoj Skeli, a 13-orica su zadržana u okružnom zatvoru u Beogradu zbog sumnje da su počinili kazneno djelo.

Navijači Torcide su, na putu u Bugarsku gdje je Hajduk u Sofiji igrao sa Slavijom, na benzinskoj crpki "Mola" u beogradskom prigradskom naselju Vrčin u četvrtak ujutro ukrali robu vrijednu oko 1680 eura, izvješćima policije i suda navedeno da je jedan od uhićenih osumnjičen za ispisivanje grafita s ustaškim znakovljem.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider