Nogomet
SPORTOVI
Nogomet

BBB osudili Mamića: Nećemo Cicu! Prodao se agresoru za šaku dolara!

Novo Mamićevo verbalno orgijanje razljutilo je i najžešće navijače Modrih…

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Udruga navijača Dinama, dakle ona frakcija Bad Blue Boysa, koja i nije najoštrija prema Zdravku Mamiću, reagirala je nakon još jednog dugog monologa Dinamovog gazede 'o svemu i svačemu'. Konkretno reagirali su na 'sotone' i vapaj Cici Kranjčaru. Priopćenje donosimo u cijelosti…

>> Kranjčar i Kuže odbili očajnog Mamića, Zajec bi došao odmah

>> Mamić: Pomozite nam, sotone ruše hrvatski Dinamo i stvaraju Veliku Srbiju!

'Udruga navijača Dinama oštro osuđuje najnoviji medijski istup izvršnog dopredsjednika NK Dinamo g. Zdravka Mamića, kao i njegov poziv g. Zlatku Kranjčaru da postane novi trener kluba. Zgroženi smo činjenicom da bilo koji djelatnik ili član uprave NK Dinamo, dovodi i jednog navijača Dinama u kontekst stvaranja Velike Srbije.

Iako smo svjesni da su neki navijači svojim neprimjerenim ponašanjem zaslužili osudu javnosti, dovoditi njih, te ostale navijače Dinama i prije svega pripadnike skupine Bad Blue Boys u takav kontekst, je nešto čemu se od djelatnika najdražeg kluba u trenucima borbe za istinu i ljudska prava navijača nismo nadali.

Iako svojim djelovanjem Udruga navijača Dinama ni na koji način ne želi utjecati na rad kluba i uprave, ni pod kojim uvjetima ne možemo prihvatiti činjenicu da osoba koja je nekad bila legenda kluba i maskota Dinama, a nedavno se za šaku dolara prodala državi koja je bila jedan od agresora na našu domovinu, u bilo kojem kontekstu spominje kao mogući trener kluba, koji je oduvijek bio hrvatska svetinja. U znak pijeteta prema poginulim navijačima u Domovinskom ratu to nikada nećemo prihvatiti.

Stoga poručujemo svima, kako smo na represiju, napade, te razne ružne pridjeve odavno navikli i ovim putem podsjećamo da smo iz svih nam nametnutih borbi izašli kao pobjednici.'

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider