FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
Promotori dali zeleno svjetlo

Napokon protivnik po mjeri, srebrni olimpijac prozvao Filipa Hrgovića: "Želim onog tipa iz Hrvatske. On je za mene beba"

Filipa Hrgovića sljedećeg vikenda očekuje borba protiv Scotta Alexandera.

Kineski superteškaš Zhilei Zhang prošlog je vikenda na Matchroomovoj priredbi uvjerljivo svladao američkog borca Craiga Lewisa i tako stigao do 23. pobjede u karijeri.

Nakon meča u kojem je dva puta rušio Lewisa na pod, 38-godišnji Kinez je otkrio da bi se volio boriti protiv hrvatskog boksača Filipa Hrgovića kojem se prvo nije mogao sjetiti imena.

"Sve dok mislite da ste dobri, dođite. Želim onog tipa iz Hrvatske", rekao je kineski borac, a potom je uskočio prevoditelj i spomenuo Hrgovićevo ime.

"Hrgović je mlad i motiviran boksač, ali za mene je beba", rekao je i nasmijao okupljene.

gol expired Alen Babić o tome zašto Hrgović tako sporo govori, napao ga zbog savjeta Milunu da napusti boks divider

Ovo bi napokon mogao pravi meč za Hrgovića, a njegovi promotori već su podijelili ovu izjavu na društvenim mrežama uz kratku poruku: "Da, molimo vas".

Ako Hrgović sljedećeg vikenda svlada Scotta Alexandera i opravda očekivanja, moglo bi se vrlo brzo krenuti u organizaciju tog meča. Kineski superteškaš i osvajač olimpijskog srebra u Pekingu napokon bi mogao biti borac po mjeri za "El Animalea" i kvalitetom daleko iznad dosadašnjih protivnika.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider