FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
njezina priča obišla svijet

Zbog izgleda se sportašici otvaraju sva vrata, mnoge se pobunile: ''Da, umjetne grudi su mi pomogle, uložite i vi''

Australska boksačica Ebanie Bridges opet je podigla prašinu svojim izjavama.

Ovog ljeta australska je boksačica Ebanie Bridges privukla pozornost svjetskih medija zbog iskrenog priznanja kako je u nedostatku mečeva zbog koronakrize počela na internetu prodavati svoju korištenu opremu s treninga svojim obožavateljima. Atraktivna Australka otkrila je kako je jedan Britanac za njezine smrdljive čarape platio nevjerojatnih 500 funti.

''Ono što je najgore, traže me smrdljive čarape više nego gaćice. To je je**no čudno. Razočarana sam što me nisu tražili da im se potpišem'', šalila se ljetos Australka te dodala:

''Nema više borbi trenutačno. Moram nekako zaraditi. Imam pun inboks zahtjeva za prljavim čarapama, znojnom opremom i fotografijama bosih stopala.''

Njezina se popularnost zasniva na njezinu izgledu, svjesna je toga i sama, ali to nije smetalo da potpuno neočekivano dobije šansu za napad na svjetsku titulu nakon svega četiri profesionalne borbe.

gol expired Još jedna sportašica odlučila zaraditi na internetu: Otkrila je bizarne želje koje joj stižu u inboks divider

Već je dobila priliku da uzme naslov prvakinje

U studenom će u Engleskoj imati priliku života u borbi za ispražnjenu titulu svjetske prvakinje WBA federacije u bantam-kategoriji. Protivnica će joj biti Rachel Ball. Boksački svijet nemalo je iznenađen takvim raspletom jer se Bridges u karijeri borila tek jednom s protivnicom koja ima pozitivan omjer. Svi su uvjereni kako je dobila priliku zbog popularnosti na Instagramu, gdje su u prvom planu često njezine grudi.

Jedna je boksačica na Twitteru upitala najpoznatijeg boksačkog promotora današnjice Eddieja Hearnea treba li i ona prodavati svoje prljave čarape da dođe do prilike za svjetsku titulu, a odgovorila joj je sama Bridges.

''Umjetne grudi pomažu, trebala bi uložiti. Pomaže i uzbudljiv stil borbe, karizma i osobnost. Sport je i zabava, a žaljenje te neće nikamo odvesti. Moj ti je savjet da pogneš glavu i jače se potrudiš'', poručila je atraktivna Australka boksačici koja se požalila Hearnu.

 

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider