FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
fury ispunio obećanje

VIDEO: Wilderova zaručnica u suzama nakon nokauta, kamera uhvatila bolan trenutak

Telli Swift, zaručnica Deontayja Wildera, nije mogla zadržati suze.

''Njegova lijepa ženica neće ga prepoznati na podu. Poslat ću ga kući rastavljenog'', govorio je uoči meča Tyson Fury i na kraju je ispunio obećanje. U 11. rundi Fury je nokautirao Wildera i okončao trilogiju obranivši svoju titulu svjetskog teškaškog WBC prvaka.

Deontay Wilder tri put je padao tijekom 11 rundi te je zadobio ozljedu oka. Na kraju se pojavila i krv iz uha nakon krošea kojim je Fury poslao protivnika treći put na pod.

Wilder je morao na obavezan pregled u bolnicu, ali iz njegovog su tima poručili kako neće morati prenoćiti hospitaliziran što je dobra vijest jer se ne sumnja na neku težu ozljedu.

gol expired Wilder morao u bolnicu: Oglasio se nakon novog poraza od Furyja, zvučalo je kao nova isprika divider

Dok je Tysonova supruga ponosno još jednom slavila u ringu uz svog muža, Wilderova zaručnica je opet morala gledati poraz i tješiti svojeg budućeg supruga.

Atraktivna Telli Swift bila je ovih dana meta brojnih fotografa uoči borbe u Las Vegasu, a njen najbolniji trenutak snimio je netko u gledalištu. Suze se potekle kad je njen zaručnik posljednji put u meču oboren na tlo, a to nije moglo proći nezapaženo.

 

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider