FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
puls joj drastično pao

Drama na UFC-ovom eventu u Las Vegasu: Nesuđena izazivačica hitno hospitalizirana

Joanne Calderwood hitno je hospitalizirana po završetku borbe protiv Jennifer Maije na UFC Fight Nightu u Las Vegasu.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Na težak i neočekivan poraz, koji je doživjela u borbi protiv Jennifer Maije, Joanne Calderwood povezala je i dramatičnu situaciju koja se dogodila u svlačionici, prenosi Fightsite.

Tijekom liječničkog pregleda nakon borbe, Joanne je pala u nesvijest, puls joj je izrazito pao te je hitno hospitalizirana. Sada je dobro, no situacija je na prvu bila izuzetno šokantna i teška.

gol expired Sramotan potez MMA borca: Nije želio pustiti gušenje pa napao poznatog UFC-ovog suca divider

"Ona je sada dobro. Bila je na pregledu u liječničkoj sobi kad je samo klonula i ostala bez svijesti. John ju je uhvatio i položio u ležeći položaj, nakon čega je na nosilima odvezena u bolnicu. Putem tamo puls joj je drastično pao, no sada je dobro. Budna je i pri svijesti u bolničkoj sobi, a John je s njom", poruka je koju je medijima poslao njen menadžer.

John je inače njen trener i zaručnik John Wood.

Calderwood je porazom u ovoj borbi ostala bez statusa izazivačice, koji je već bio njen, ali u nedostatku nastupa odlučila je prihvati poziv boriti se kao zamjenska protivnica za Maiju. Dobro je Joanne otvorila borbu, no sredinom prve runde je donijela lošu odluku, kad je prihvatila borbu u parteru. Sve je to rezultiralo sjajnim radom iz garda brazilske borkinje te polugom na rucu u posljednjoj minuti runde.

gol expired Arsenal osvajanjem FA Cupa u očaj bacio mrskog rivala Tottenham i Wolverhampton divider

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider