FIGHT!
SPORTOVI
FIGHT!
kakav bolesnik

Zvijezda UFC-a nokautirala čovjeka ispred noćnog kluba pa poručila: "Vaše bake i djedovi mogu dobiti isto"

Kontroverzna zvijezda UFC-a, za koju se nekoć vjerovalo da bi mogla kandidirati za naslov prvaka, bila je sudionik incidenta ispred jednog noćnog kluba.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

UFC-ov borac Mike "Platinum" Perry ne miruje čak ni u doba kada nema događanja. On se pohvalio na stranicama svojih društvenih mreža nokautom koji je isporučio ispred noćnog kluba.

Jednim udarcem nokautirao je muškarca koji ga je navodno napao prije nego što je osoba koja je objavila video uključila kameru na mobitelu. Perry je svoju objavu započeo pojašnjavanjem situacije, a onda je njegov post postao vrlo bizaran.

gol expired Čudo neviđeno: Ajaxov talent koji je bio u komi stigao kući, sudjelovao i u transferu De Jonga u Barcu divider

"On me zapravo prvi udario. Zašto bi inače ljudi počeli snimati? Napravio sam prostor između nas, a on me slijedio s pripremljenim šakama. Dok sam se namještao i pokušao zaobići djevojku, on je očito izgubio fokus od onog što je radio, a to je bilo maltretiranje mene", opisao je Perry i nastavio:

"Nije htio prestati pa sam ga morao nokautirati. Bacio sam direkt/kroše točno djelić sekunde prije nego što je pogledao ulijevo. Mogao sam ga nastaviti udarati 'ground and pound' udarcima do smrti, ali sam se odmaknuo i razgovarao s policijom", kazao je Platinum te post objavu nastavio u neobičnom tonu.

gol expired Ružan kraj najljepše Dinamove priče: Sjetite se što je nedavno viknuo treći brat Mamić divider

Točnije, zaprijetio je svima koji se namjeravaju miješati u njegov život i gurati nos tamo gdje mu nije mjesto.

"Ako planirate zabadati svoj nos u moj život, u tom slučaju vaša majka, otac, brat, sestra, sinovi, baka, djed, svi oni mogu dobiti ove batine. U redu je udarati mene, a onda nije u redu kada ja vratim? Malo se preispitajte", zaključio je Perry.

Ovo je drugi incident jednog UFC borca u svega 24 sata. Podsjetimo, Jon Jones priveden je na policiju nakon što je pronađen kako sjedi pijan i napušen u svojem automobilu koji je namjeravao voziti, a ispod vozačeva sjedala pronađen je pištolj, koji je čak navodno upotrijebio prije dolaska policije.

I dok je jedan na nizu od dva poraza i visi mu posao u UFC-u, Jones je prvak poluteške kategorije koji bi drugi put u svojoj karijeri mogao ostati bez pojasa prvaka. Sve je na UFC-u.

gol expired Procurili izvještaji policajaca koji su uhitili Jona Jonesa: Bio je pijan i napušen. Pored auta prazne čahure divider

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Goin to the beach boy ! #Tbt #ViralChallenge #YOLO He’d actually just punched me in the mouth. (Why do you think they started recording) I created space, he followed with his fists balled. As I stepped into position around the girl he either flinched or got distracted from what his drunk ass was doing which was harassing me. He wouldn’t stop so I ended it. I threw the jab/hook split seconds before he looked to the left. I could’ve continued to ground and pound him to death but walked away and spoke to the police. For any of you acting like you’ve ever done anything for me please believe you play with fire you’re gonna get burned. If you can mind your space and social distance yourself from my personal bubble than anything can be resolved through conversation. Judge me all you want you bunch of cry to get your way hypocrite’s but I live an honest life and am the most truthful person I know. I share my life with all of you watching so please believe if you feel like you want to butt into anything you were not involved in than you, yo mama, yo daddy, yo wife, husbands, sisters, brothers, daughters, sons, and grandma’s and grandpa’s can get these pro fighter hands too since it’s ok to hit me but not ok when I hit back. Check yo selves !

A post shared by Platinum Mike Perry (@platinummikeperry) on

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider