FIGHT!
SPORTOVI
breaking news !: Milanović: "Ovo je priprema za državni udar. To im neće proći, nemojte se bojati!"
FIGHT!
"umirovit ću ga"

Wilder i Fury ne mogu dočekati revanš: Zaštitari morali reagirati kako bi ih razdvojili

Tyson Fury i Deontay Wilder ponovno su priredili šou na posljednjoj konferenciji za novinare uoči međusobnog okršaja.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Tyson Fury i Deontay Wilder odradili su posljednju konferenciju za novinare uoči nedjeljnog okršaja u Las Vegasu. Najiščekivaniji revanš godine između Furyja i Wildera te jedan od najintrigantnijih u boksačkoj povijesti možete gledati u nedjelju od 3 sata ujutro na GOL.hr-u te istog dana od 22:30 u snimci na Novoj TV.

Tyson Fury nokautirao Wildera VIDEO: Kakav revanš! Tyson Fury demolirao Deontaya Wildera i postao novi svjetski prvak divider

Kao što je to bio slučaj i prije godinu i pol u Los Angelesu, obojica su na posljednjem pojavljivanju pred medijima bili vrlo "lajavi" te su ponovno odradili gotovo pa uobičajeni dio s naguravanjem i izgovaranjem svakojakih uvreda u pokušaju da jedan drugoga izbace iz takta.

"Vratio sam te u život. Stavio ti hranu na stol. I ponovno to radim. Nemoj to zaboraviti. Našao sam te kada si zapeo na kokainu, bio velik kao kuća i razmišljao o samoubojstvu. Vratio sam te u boks. Rehabilitirao sam te", poručio je Wilder Furyju.

gol expired "Iron Mike" otkrio čime ga je Fury zaprepastio, a Kličko vraća li se u ring i tko će ujediniti naslove divider

Podsjetimo, njihov prvi okršaj u prosincu 2018. godine završio je neriješenim rezultatom. Fury je bio bolji borac u većini rundi, no Wilder je u posljednjoj poslao Furyja u nokdaun i uspio se izvući od poraza.

"To su sve gluposti koje on priča. Ja sam mu priuštio najveću plaću u njegovu životu. Doveo sam ga u Las Vegas i ovako mi zahvaljuje? Poslat ću ga u mirovinu, to je sigurno. Nokautirat ću ga", poručio je Fury.

gol expired Stručni komentator Nove TV najavio boksački spektakl: ''Ovo je jedan od najiščekivanijih mečeva'' divider

Wilder ima najveći postotak nokauta u povijesti teškaških obračuna, a Fury je jedini čovjek kojeg nije uspio nokautirati u svojoj karijeri. Bermane Stiverne 2015. izdržao je svih 12 rundi protiv Wildera, no kada su se ponovno sreli dvije godine kasnije, nije uspio ni izaći iz prve runde. Wilder ga je nokautirao sekundu prije njezina kraja.

Ako Fury pobijedi, Velika Britanija imat će sve teškaške pojasove u svojem vlasništvu. Fury će imati WBC-ov, dok su preostala tri ponovno u vlasništvu Anthonyja Joshue.

gol expired Atalanta i Pašalić oduševili Italiju, zbog jedne karakteristike posebno su opasni: "Oni su naš ponos" divider

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider